-
March 31st, 2012, 02:09
پاسخ : آموزش ست کردن ای پی اضافه برای vps 2003

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
عزیزم بنده اضافه کردن آی پی های اضافه رو تایید کردم که به این صورت است نه عوض کردن آی پی

منم میگم برای اضافه کردن آیپی اضافه باید اون کاری که گفتم رو کرد .دوستان گفتن لوکال رو ادیت میکنیم منم میگم روی لوکال آیپی اولیه وی پی اس ست شده
-
-
March 31st, 2012 02:09
# ADS
-
March 31st, 2012, 02:14

نوشته اصلی توسط
areff
منم میگم برای اضافه کردن آیپی اضافه باید اون کاری که گفتم رو کرد .دوستان گفتن لوکال رو ادیت میکنیم منم میگم روی لوکال آیپی اولیه وی پی اس ست شده
ببینید درسته که روی لوکال آی پی های اصلی ست شده اما با اینکار از نظر آی پی دقیقا انگار یک کارت شبکه دیگه اضافه شده میگم از نظر آی پی چون هیچ تاثیر دیگه ای نداره
-
-
March 31st, 2012, 02:23
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
areff
توضیحات شما اشتباه بوده اگر دقت کنید دوستمون که مشکل داشته خودش اومده و گفته که توضیحات شما اشتباه بوده بنده این کار رو بالای 100 بار انجام دادم و این توضیح شما به موضوع ارتباط نداره
موفق باشید
-
-
March 31st, 2012, 02:37

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
ببینید درسته که روی لوکال آی پی های اصلی ست شده اما با اینکار از نظر آی پی دقیقا انگار یک کارت شبکه دیگه اضافه شده میگم از نظر آی پی چون هیچ تاثیر دیگه ای نداره
همش بستگی داره از آیپی چه استفاده ای بشه
---------- Post added at 02:37 AM ---------- Previous post was at 02:35 AM ----------

نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
توضیحات شما اشتباه بوده اگر دقت کنید دوستمون که مشکل داشته خودش اومده و گفته که توضیحات شما اشتباه بوده بنده این کار رو بالای 100 بار انجام دادم و این توضیح شما به موضوع ارتباط نداره
موفق باشید
وقتی روی لوکال آیپی هست شما میای یک آیپی دیگه میدید اون آیپی اولی چی میشه ؟
اگر این کاری که شما میگید رو بکنیم چه فرقی داشت اگر نمیکردیم ؟
-
-
March 31st, 2012, 02:41
-
-
March 31st, 2012, 02:55
serverstar.ir با ایشون موافقم
مفاهیم ابتدایی شبکه =+network
-
تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید
-
March 31st, 2012, 18:55
با سلام.
دوستان یک مشکلی پیش اومده.من سرور رو برای سرور بازی کال اف دیوتی4 میخوام.الان 2 تا کنسول که باز میکنم هر دوتا کنسول یک ای پی دارند و عوض هم نمیشه !!
توی قسمت کارت شبکه هم که میرم میبینم همون ای پی که هر دو تا کنسول هست اونجا ست شده به عنوان Default..کسی راهی داره که وقتی از هی ای پی میرم قسمت کارت شبکه مال همون ای پی ست شده باشه ؟؟
-
-
April 1st, 2012, 23:46

نوشته اصلی توسط
Afsarie
با سلام.
دوستان یک مشکلی پیش اومده.من سرور رو برای سرور بازی کال اف دیوتی4 میخوام.الان 2 تا کنسول که باز میکنم هر دوتا کنسول یک ای پی دارند و عوض هم نمیشه !!
توی قسمت کارت شبکه هم که میرم میبینم همون ای پی که هر دو تا کنسول هست اونجا ست شده به عنوان Default..کسی راهی داره که وقتی از هی ای پی میرم قسمت کارت شبکه مال همون ای پی ست شده باشه ؟؟

من دارم میگم که... شما حرف همدیگرو تایید میکنید
دوباره مطالبی که گفتم رو بخونید
-