-
March 30th, 2012, 21:23
پاسخ : پينگ Ip

نوشته اصلی توسط
shazo
ممنون من متوجه نشدم عددي كه پينگ به ما ميده بايد روي چند باشه تا متوجه بشيم كه مناسبه پينگ آي پي
و اين كه نزديك بودن يه كشور خارجي روي پينگ تاثير داره ؟
مناسب بودن پینگ کاملاً بستگی به فاصله سرور از اونجایی که پینگ میگیرید داره مثلاً اگر شما از ایران پینگ سروری رو بگیرید که داخل ایران هستش مناسب ترین عدد، عددی هستش که بین 30 تا 50 باشه و اگر از همونجا یه سرور مثلاً آمریکا رو پینگ بگیرید مناسب ترین عدد، عددی بین 250 تا 350 هستش(البته این اعداد دقیق نیستند و میتونن بالا یا پایین باشند)
نزدیک بودن به سرور توی پینگ خیلی تاثیر گذار هستش.
-
تعداد تشکر ها از pars-2011 به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2012 21:23
# ADS
-
March 30th, 2012, 21:24

نوشته اصلی توسط
pars-2011
مناسب بودن پینگ کاملاً بستگی به فاصله سرور از اونجایی که پینگ میگیرید داره مثلاً اگر شما از ایران پینگ سروری رو بگیرید که داخل ایران هستش مناسب ترین عدد، عددی هستش که بین 30 تا 50 باشه و اگر از همونجا یه سرور مثلاً آمریکا رو پینگ بگیرید مناسب ترین عدد، عددی بین 250 تا 350 هستش(البته این اعداد دقیق نیستند و میتونن بالا یا پایین باشند)
نزدیک بودن به سرور توی پینگ خیلی تاثیر گذار هستش.
ممنون ؛ سوال آخر بعضي اوقات گوگل و سايت هاي ديگه رو پينگ مي گيرن اين دليلش چيه ؟
-
تعداد تشکر ها از shazo به دلیل پست مفید
-
March 30th, 2012, 21:27
عضو دائم
صحبت pars-2011 مهمه ولی برای اکثر دوستان مهم اینه سایتشو از همه جا پینگ بده
و این عدد هم برای سرور های آلمانی مخصوصا هتزنر در حد 150 تا 200 باشه
سایتی که بهت معرفی کردم از نقاط مختلف از سایتت یا آی پیت پینگ میگیره ولی شما با این دستور cmd فقط از اینترن ایران داری پینگ میگیری ولی اون سایت از کشورهای مختلف پینگ میگیره و یه میانگین جالب بهت میده ولی باز میگم مهم اینه سایت یا آی پی از همه جا با پینگ خوب دیده بشه
همین
اینو ببین
HostTracker [Website Uptime Monitoring Service]
-
-
March 30th, 2012, 21:28
فکر میکنم به این خاطر باشه که چک کنن و ببین که آیا اینترنت خودشون وصل هستش یا نه و یا اینکه وضعیت شبکه خودشون رو چک کنن چون شبکه گوگل مناسب هستش و احتمال اینکه پینگ گوگل خراب بشه کم هستش و از اون به عنوان یه سایت استاندارد استفاده میکنند.
-
-
March 30th, 2012, 21:31
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
shazo
ممنون از دو دوست عزيز
يه سوال ديگه الان Ping : كردم 353 مناسبه ؟ چه پينگي مناسب هست ؟ بعد از ping يه ttl هم هست كه يه عدده اُون چيه ؟
و يه سوال ديگه ؛ بعضي اوقات گوگل رو هم پينگ مي كنن ؛ دليلش چيه ؟ مرسي
TTL = Time To Live
مراجعه شود به مقالات مربوط به شبکه های کامپیوتری ...
موفق باشید
یه روز دنیا رو کولِـمون حـالا فصل رُکـودمون ...
-
-
March 30th, 2012, 21:33
ممنون
من الان گوگل رو پينگ كردم 318 بود پينگش و ttl 38
-
-
March 31st, 2012, 00:57
دوستان اين رو موجه نشدم
بخوايم بفهميم نت داريم يا نه چه طوري از گوگل مثلا پينگ مي گيريم ؟
-
-
March 31st, 2012, 01:46
عضو دائم
[QUOTE=shazo;409701]دوستان اين رو موجه نشدم
بخوايم بفهميم نت داريم يا نه چه طوري از گوگل مثلا پينگ مي گيريم ؟[/QUOT
برای اینکار کافیه از دی ان اس 4.2.2.4 پینگ بگیرید و اگر مقدار ttl رو برگردوند اینترنت دارید و اگر time out برگردوند یعنی به شبکه وصل نیستید البته توضیحات من کامل نبوده
شکل کلی دستور برای شما ping 4.2.2.4 -t
از t- استفاده کردم تا مقدار پکت های ارسالی از پیشفرض بیشتر باشه و شما ببینید مقدار ttl رو و در آخر پنجره رو ببندید
-