digikala.com می تونه کمکتون کنه
دیدید اینجا رو؟
تماس تلفنی هم برای مشاوره می تونید بگیرید...
digikala.com می تونه کمکتون کنه
دیدید اینجا رو؟
تماس تلفنی هم برای مشاوره می تونید بگیرید...
سلام من حدود 2 ماه پیش dell 5050 خریدم اون موقع 740 بود:
cpu: core i3
ram: 3GB DDR3
HDD: 320 GB
صفحه نمایش: 15.6"
درایو نوری هم داره.
سلام
دوستان یک سوال
به نظر شما لپ تاپ از عربستان بیارم خوبه ؟
تقلبی ایناش چطوره؟
قیمتاش فرقیم دارن ؟
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.37 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2330 Core i3 2.2 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 3 GB DDR3
هارد دیسک: 320 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo 1695 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - فاقد بلوتوث - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
---------- Post added at 11:17 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
وقتی مینویسه Intel HD Graphics 3000 - MB UpTo 1695 MB
یعنی گرافیک نداره؟
در مورد سونی منم موافقم فقط پول مارکش رو می خوره البته گارنتی هم تاثیر داره اگه بلدید درست با لپ تاپ کار کنید بیخود پول گارانتی ندید من تا حالا 4 لپ تاپ داشتم هیچوقت به گارانتی نیاز پیدا نکردم
الانم که قیمت ها کشیده بالا تقریبا دو برابر شده با زیر یک تومن فقط Pentium dual core میتونید بگیرید2 دوست عزیز خوشحال میشم دلیل این حرفشون رو که سونی پول مارکش رو میخوره بگید برام جالبه .الا ایفون هم چین اسمبل میشهنه اتفاقه مارک اصلا مهم نیس شرکت هایی مثله سونی وایو اسوز پوله مارکشونو میخورند با اینکه تمومه سخت افزار های داخلشون یکیه (البته تو یک مشخصات میشگم) مثلا ی لپتاپی که
cpu : i3
Ram : 4
H.D.D : 500
VGA : 1g
"15 LCD
همین مشخصات تو وایو قیمتش کمه کم 300 تومن از دل بشتره با اینکه داخلشه همش یکیه و همه محصوله چینه گوله مارکو نخورید
ویرایش توسط B.Z : March 30th, 2012 در ساعت 23:52
با سلام
با هزینه ای که شما میخواهید بپردازید و نرخ ماه های اخیر نمیتونید انتخواب خوبی داشته باشید و انتظار شما از قیمتی که میخواید بدید بیشتر هست :دی
اما از مارک ایسر و فوجیتسو میتونید تو این رنج قیمت بهترین انتخواب رو داشته باشید و فکر میکنم 2 ماه دیر جنبیدی فکر نمیکنم قیمت ها کم شه ...
فوجیتسو اگه پیدا کنید که عالیه .فوجیتسو کجا و acer کجا !
من دو ماه پیش خواستم acer بگیرم ۳-۴ روزی معطل شدم که خیلی جالب بود؛ قیمتش هر روز 20-30 هزار تومن افزایش پیدا میکرد تا جایی که قیمت 720 تومنی شد 810 !
خلاصه از خرید این برند با چنین قیمتی منصرف شدم. بالاخره از سایت فروشگاه ملکان یه لپ تاپ فوجیتسو گرفتم که حداقل برای کیفیتش پول داده باشم نه بخاطر طمع وارد کننده و ...
در pt هم یه کاربر لیست قیمتی داده که قیمتاش خوب بودن:
لیست اخرین قیمت های لپ تاپ
اون رو هم یه نگاهی بکنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)