جناب آقای Mohsen_msi ما آپتایم خود را صد درصد اعلام نکرده ایم و ما سرور شما رو به همان شکل که بود برگرداندیم و پس از بررسی خدمت شما اعلام کردم که مشکل از خود دیتا سنتر است و مشکل از طرف ما نبوده و بعد از رفع مشکل سرور شما رو به همان شکل تحویلتان دادیم ( بعد از چند ماه آپ بودن چند ساعت قطع شدن از سوی دیتا سنتر مسئله طبیعی است ) من خودم چندین بار به خاطر قطع شدنی که از سوی ما نبوده از شما عذرخواهی نمودم
و یک نکته رو خدمتتون اعلام کنم که هیچ سروری نیست که خواه ناخواه قطع شدن ویا مشکلی برایش پیش نیاید حتی با اینکه از بهترین دیتا سنترها خریداری شده باشد و کاربران حرفه ای این موضوع را کاملا درک مینمایند چون وقتی که پشتیبانی ما را میبینند که به سرعت کارهای انها انجام میشود و همیشه در کنار انها هستیم و همچون دیگر سرویس دهندگان که در هنگام مشکلان نه آنلاین میشوند نه جواب تلفن میدهند نه جواب تیکت ( در ضمن طلب کار هم هستند ) نیستیم و همیشه به تمام مشتری هایمان احترام میگذاریم و در خدمتشان هستیم در سرور ما و سایت ما همیشه حق با مشتری است و حتی اگر از ما بدگویی هم شود ما ناراحت نمیشویم و بازهم به ان مشتری احترام میگذاریم و دوست داریم در کنار ما بماند
جناب آقای محسن هر زمان که دوست داشتین یک لیست کامل از مشتریهای خود در اختیار شما قرار میدهیم تا شما با کاربران ما صحبت نمایید و نظرات انها را جویا شوید