حدود 4000 هزار دلار به فروش میرسه .
نرخ تقریبی 1800 تومان .
( کل 4000 دلار به نرخ 1800 واگذار میشه ، مبالغ پایین تر با نرخ بیشتر )
فقط امروز و فردا .
ایمیل : sh_cyb3r@yahoo.com
حدود 4000 هزار دلار به فروش میرسه .
نرخ تقریبی 1800 تومان .
( کل 4000 دلار به نرخ 1800 واگذار میشه ، مبالغ پایین تر با نرخ بیشتر )
فقط امروز و فردا .
ایمیل : sh_cyb3r@yahoo.com
ویرایش توسط CYB3R : March 29th, 2012 در ساعت 19:25
سلام.
600 دلار درخواست شد، پرداخت انجام ندادند به سایت ما!
دلیل: شک دارم به سایت شما ...
تایید نمیشن از طرف بنده
با تشکر.
سلام ،
جناب آریا بنده شما رو نمی شناسم و به همین دلیل نمی تونم اعتماد کنم به شما .
اگر قرار باشه به هر کس اعتماد بشه و داخل وبسایت شخصی اونها که دارای رتبه چند میلیونی تو آلکسا هستند پرداخت انجام بدم ، دیگه وضع ما وخیم میشه .
به شخصه اطلاعات حساب بانکی یا کارت رو داخل هر وبسایتی وارد نمی کنم .
دلیل عدم پرداخت هم همین بود .
درود .
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
سلام.
بنده اعتراضی نکردم به شما ولی برای اعتراض دلیل دارم.
مشخصاً شما تخصص چندانی ندارید و در مورد SSL و CC Gateway چیزی نمی دونید و در غیر این صورت این طور صحبت نمی کردید.
همینطور از اونجایی که Paypal روی کارت باز نکردید مشخص هست که یا مدارک کافی ندارید و کارت مال خودتون نیست و یا کارت معتبری ندارید که Paypal قبولش کنه.
در نهایت با روش برخورد شما، اعتماد بنده به عنوان درخواست کننده از شما هم صلب شد چون جوری که شما برخورد کردید بنده احتمال میدم بعد از پرداخت chargeback کنید و ما رو متضرر کنید.
سایت ما تحت SSL هست و از CC gateway معروف و قدیمی ی Charge.com استفاده می کنه و خیلی از کاربران و مدیران همین انجمن هم با کارت های Visa ای که از بانک پارسیان دریافت کردند پرداخت هاشون رو به ما انجام میدند، همینطور یکی از معروف ترین و مورد اعتماد ترین پرداخت کنندگان همین انجمن با نام کاربری nasa_de که آقای بیگی هستند و پرداخت اکثر کاربران ما رو انجام میدند و مشخصاً مشکلی وجود نداشته چون تمام سیستم های ما تایید شده در کشور آمریکا هست و شرکت رسمی و ثبت شده هم داریم و این موارد نیز ارتباطی با alexa که یک سایت ranking بدون هیچ تضمینی هست نداره.
در نتیجه با توجه به صحبت های شما و روش برخورد، از نظر بنده شما مورد اعتماد نیستید و به همین دلیل تایید نمیشید.
با تشکر.
یکم این تاپیک داره یک طرفه جلو میره.
ما هم با آقای آقا بیگی کار کردیم و هم با cyb3r. عمده پرداخت کاربران ما رو آقای آقا بیگی میزنند. Cyb3r هم بالای 3-4 هزار دلار به آی وب برامون پرداخت کردند.
هر چند ممکن هست تازه کار باشند ولی مشکلی ما نداشتیم باهاشون.
تجارت یک امر متقابل هست. اینکه یک طرف حاضر نیست با شما کار کنه دلیل به تائید نشدنش نیست. این تجارت هم فقط برای چند تا بزرگ با توان مالی بالا نیست. بازاری سالم هست که هرکسی بتونه واردش بشه و ازش خارج بشه.
SYNAPTI.CA - World's Localhost
نماینده رسمی Cpanel، Plesk و دایرکت ادمین.
دیتاسنتر با مدیریت و پشتیبانی ایرانی در کانادا
جناب آريا فكر نمي كنم داشتن پروتوكل ssl دليلي بر اعتماد باشه .
بنده عرض كردم به دليل اينكه شما رو نمي شناسم حاضر نيستم اطلاعات كارت خودم رو در وبسايت شما وارد كنم . چون شما رو نمي شناسم و اعتمادي به شما نمي تونم داشته باشم .
اين يه عمر عادي هست .
قصد بنده بحث کردن با شما نیست ولی به همین دلیل هست که عرض کردم اطلاعی در مورد CC Gateway ندارید.
در هر سایتی که کارت وارد بشه، مگر در حالتی که Offline Credit Card باشه سیستم، مدیر سایت یا بخش مالی سایت تنها 4 رقم آخر کارت رو می بینه، برای مثال یکی از پرداخت هایی که کاربران شب گذشته انجام دادند:
در نتیجه شما در هر وبسایت که پرداخت کنید، به همین روش هست چون قواعد جهانی CC Gateway این هست که فقط شرکت ارائه دهنده Gateway مشخصات کارت شما را دارد و هیچ شخص دیگری نمی تواند دسترسی به مشخصات شما داشته باشد.کد PHP:
AVESTA NETWORKS LLC
7950 NW 53RD STREET
MIAMI, FL 33166, US
(904) 256-9000
Store #14XX5
03/28/2012 06:09:04 PM
eCommerce Sale
Billing Address
XXX XXXX
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Baku, Baku
AZ AZ1073
Credit Card Information
CREDIT CARD NUMBER: Visa ....5031
STATUS: APPROVED - 159775
ORDER NUMBER: B009DB34-4F73B630-135-76E50
Qty Unit Cost Extended Cost
1 183.00 183.00
SUBTOTAL: $183.00
TOTAL: $183.00
بحث اعتماد در کار نیست، بحث روش برخورد هست که به دلیل نداشتن اطلاعات کافی در حال توهین به ما هستید.
در هر حال موفق باشید ولی مثل خیلی از افراد که نظرشون رو گفتند، بنده هم عرض کردم که از طرف بنده که اطمینان دارم در موارد Merchant و CC Processing اطلاعات 90% کاملی دارم، شما تایید نمیشید.
با تشکر.
ویرایش توسط Aria : March 29th, 2012 در ساعت 20:53
بنده براي شما پرداختي انجام ندادم كه تاييد و يا ردم كنيد .
با اين حال شما هستيد كه به بنده تهمت ***ي ميزنيد نه من .
درست، بنده جایی چنین حرفی نزدم و باز هم برخورد شما نشون میده که قصد شما به حاشیه کشاندن بحث هست.
این کار رو در چند دقیقه chat در یاهو با مطرح کردن موارد متفرقه هم انجام دادیم.
در هر حال نیازی به توضیح و بحث با شما در حالی که تمایلی به یادگیری ندارید نمی بینم، وقت بنده هم گرانبها تر از این هست.
شب خوش
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)