در پاسخ شما باید بگم در حقیقت این مشکلات محدود به خدمات سرورینگ و هاستینگ و ... نیستند بلکه در خیلی موارد دیگه هم این مشکلات وجود دارند تا هیچ وقت یک یوزر انترنتی نتونه با اطمینان خاطر یک خرید اینترنتی رو انجام بده . بنابراین به نظر من یا ما باید موردی یک مشکل رو بررسی کنیم ( فقط مشکل تاپیک فعلی رو عنوان مورد بررسی قرار بدهیم ) یا باید جامع بررسی کنیم و نگاهی از بالا به این مساله داشته باشیم که در این صورت اسم آقای ایکس و سرور فلان کشور و ... همه در حاشیه قرار میگیرن ؛ اینها رو به این منظور گفتم که شما کلی بحث کرده بودید و موردی مثال زده بودید .
اما در بررسی جامع این مسائل باید گفت اگر فقط و فقط یک اصل در بین تمامی مشاغل رعایت بشه هرگز این مشکلات رو نمی بینیم ؛ اونهم اینکه عزیزانی که قصد خدمات دهی به تعدادی مشترک رو دارن در اون زمینه ی شغلی تگر متخصص نیستند حداقل اطلاعات کافی برای خدمات رسانی و حل مشکلات مشترک رو داشته باشن ؛ متاسفانه در وضع موجود تنها به بخش درآمد زایی یک شغل توجه میشه !
اما در مورد سرور های جدید ... باید در کمال تاسف بگم که اولین انتظار یک مشترک از شما اینه که از شما یک وب سایت قابل اطمینان مشاهده کنه ؛ اوایل این بحث مشکل ست بودن DNS داشتید که خب طبیعیه که 24 ساعت تا 48 ساعت زمان ببره تا دامنه با DNS ست بشه اما ماجرا فراتر از اینهاست بنده به کل قادر به باز کردن سایت شما نیستم ؛ نه به دلیل مشکل DNS بلکه به دلیل down بودن هاست یا سروری که سایت شما رو میزبانی می کنه ؛ حالا زمانی که سایت شما لود نمیشه یعنی شما ساده ترین شرط برای خدمات رسانی به مشترک رو رعایت نکردید .سلام این مشکا گریبان گیر من نبوده.سرور من مشکل سخت افزاری داشت که دیتا سنتر توجه نمیکرد ه این موضوع من هم کنسل کردم و سرور جدید گرفتم.از بد اتفاق روز جمعه بدون اطلاع آی پی های سرور جدید مسدود شد و عملا نمیشد سرور هارئ استارت کرد تا این که دیروز این مشکل حل شد.و الان واسه همه آی پی جدید ارسالا شده.کسی هست که سرویسشو همچنان تحویل نگرفته باشه؟
همینطور در مورد آی پی آدرس های جدید ، چقدر خوب بود اگر قبل از اینکه اون آی پی رو به من تحویل بدید و دیگه جوابی بهم ندید یک پینگ مرحمت می کردید تا ببینید جریان از چه قراره !! با وجود اینکه من اصرار کردم چه مساله ای باعث رنجش بنده و خیلی از دوستان دیگه شده حتی بیشتر از مشکلات فنی سرور ، شما دوباره همون برخورد رو کردید و من این رو چیزی غیر از توهین به درک و شعور یوزر تلقی نمی کنم !!