دوستان به نظرتون سیستم whmcs توانایی مدیریت بیش از 100 هزار مشتری یا سرویس را داره!؟ اگر بشه در مورد ارسال ایمیل ها از چه سروری باید استفاده کرد ( فکر کنم مشکل مهم مربوط به ایمیل های زیادش باشه )
دوستان به نظرتون سیستم whmcs توانایی مدیریت بیش از 100 هزار مشتری یا سرویس را داره!؟ اگر بشه در مورد ارسال ایمیل ها از چه سروری باید استفاده کرد ( فکر کنم مشکل مهم مربوط به ایمیل های زیادش باشه )
سلام
میتونه داشته باشه چون بعضی شرکت های بزرگ(خارجی) هم از این سیستم دارن استفاده میکنن و کم نیاوردن(البته کو تا 100 هزارتا)
برای مشکل ایمیل هم میشه از طریق SMTP به یه سرور که قابلیت ارسال ایمیل به تعداد بالا رو داره وصل کنید.
موفق باشید
کو تا 100 هزار تا نداره! چون قرار نیست برای هاستینگ استفاده بشه و برای سایت مرکز پیامک فوتبال داره استفاده میشه
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
حالا چند تا سرور smtp برام معرفی می کنید؟
اگه سرور قوی باشه تا هرچقدر مشتری که سرور بتونه ساپورت کنه whmcs هم ساپورت می کنه ، در حقیقت این سروره که تعداد رو تعیین می کنه نه whmcs
پ.ن : (سایت خارجی میشناسم که با 350 هزار مشتری از این سیستم استفاده می کنه)
من با این دیتاسنتر کار می کنم چند سرور برای ارسال ایمیل انبوه دارم سرعتش هم فوق العاده است
Caronet Managed Data Center Solutions: Reliable East Coast Data Center - Caronet
در ساعت 150.000 تا ایمیل ارسال می کنم
ویرایش توسط vps-baran.ir : March 29th, 2012 در ساعت 16:05
ببنید قابلیت نرم افزار بالاست و مشکلی پیش نمیاد
شما باید از سرور قوی استفاده کنید - و ببنید میزان استفاده کاربران شما از سیستم چقدر هستش شما تو یه خوابگاه 100 نفری نمیتونید 100 هزار نفر رو اسکان بدید
===============================
میزان استفاده کاربران زیاد نیست. تعدادشون زیاد میشه اما استفاده کمی هر شخص داره. اما خب مثلا می دونید که whmcs برای خودش cron داره که مکنه هر شب 5000 تا ایمیل بخواد بفرسته و یا کارهای دیگه بکنه و در آن لحظه مخصوص اجرای cron به سرور فشار خاصی بیاره. البته آن را هم می تونیم روی هر 3-4 روز یکبار تنظیم کنیم تا هر شب نباشه.
اتفاقا مسئله همین جاست - خوب 3 4 روز یه بار اون وقت کران جابز باید حجم کاری بیشتر رو انجام بده تنظیمش کنید رو هر 7 8 ساعت که حجم کاری کمتری رو ارسال کنه
ولی بازم میگم باید دید مصرف یوزرهاتون چقدر هستش
100 هزار تا کاربر زیاده هایعنی اگه هرچیزی هم باشه تبریک میگم کاره خوبی انجام میدید
کران جابیز در اخر شب برای کل فعالیت ها یک ایمیل ارسال میکنه که اطلاعات اتفاق های روز رو اعلام میکنه . فقط یک ایمیل ارسال میکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)