فروش تموم شده
فروش تموم شده
ویرایش توسط PENOIL : April 11th, 2012 در ساعت 00:53
من با شما چجوری میتونم صحبت کنم ؟
بیاید یاهو
shayanasgarpour@yahoo.com
با تشکر از دوستان و معرفت که نشان دادن پول برای شما برگشت داده خواهد شد منظور من این نیست و نبوده
ولی یک نفر ندیدم که جواب گو من دقیق باشه
بحث من از اول پول و برگشت پول نبوده و نیست و این همه سر درد هم نداشت
یک نف بحث منطقی داره بیاد جواب منو بده جز جواب سوال چیز دیگه ننویسید لطفا
خواهشا فقط جواب سوال
سوال؟ اگر اقا شایان قصد داشت خسارت مردم بدهد چرا پول را به روز تبدیل نکرد مثلا دو روز که قطع شده بود همون دو روز بهم برگشت میداد این راه بهتر نبود ؟ من فقط گفتم مبلغی که نوشتی به روز تبدیل کن .. حال این همه دوستان ادعا دارند بحث من کجاش منطقی نیست
اگر قصد خسارت دادن دارید به روز هم تبدیل می شد عیبی نداشت پس یکی بگه کاسه زیر نیم کاسه بوده و یا هست یا نه
اشکال نداره. ایشون دیشب خیلی مرد مرد میکرد و میگفت هیچ کدومتون مرد نیستید بریزید به حساب
دیشب 10بار اقدام کردم اما اینترنت بانک پاسارگاد مشکل داشت و هنوز اونقدر پست نشدیم که مردونگی نرخش 3500تومنه شه
شایان جان اینجا انگار جای ما نیست چون همین چند دقیقه پیش این کاربری که تازه 2روز بود ساخته بودم رو بستن فقط چون اسم آقای خسروی رو آوردم
دیگه همه شاهد بدون نه توهینی شد نه حتی انتقادی اما مدیران ارشد اینجا به اسم آقای خسروی خیلی حساسن و همینکه اسمش بیاد برای همیشه بلاک میشی
حتی اگر همه ما و خود شما شایان عزیز از سهل انگاری شخص ایشون متضرر شده باشیم اما مدیران اینجا بدونن نام نیک با بلاک کردن کاربران برای کسی بدست نمیاد
من خودم با احترام برم چون میدونم 2دقیقه دیگه بلاک میشم توسط مریدان آقای خسروی که این روزا آوردن اسم ایشون تو انجمن با محاربه با خدا برابره. خدانگه دار همگی
سلام
شایان نمیخوام اینجا موضوع رو بگم اما از صبح پینگ نمیده جواب تیکت هم خیلی دیر میدین لطفا کاری کنید بیچاره شدم
سلام
یه سوال می تونم روی این وی پی اس ها برای استفاده خودم تورنت دانلود کنم ؟؟؟
به کپی رایت حساسه (استفاده شخصی)؟؟
ویرایش توسط mehdi_08 : March 29th, 2012 در ساعت 15:17
ای خدا این همه بحث برای 3500 تومن ، سرور من هم قطع بوده و من از یه جای دیگه سرور گرفتم و کارم رو راه انداختم.الان هم که وصل شده نه تیکتی برای اعتبار هدیه دادم نه چیز دیگه ای .
تو هر کاری هم سود هست هم ضرر حالا 2 روز هم قطع بوده .من هم ضررکردم. اگه میخوای ضرر نکنی پولت رو ببر بانک ماه به ماه هم سودت رو بگیر
البته اینم بگم شما هم حق داری . جواب خیلی ها رو دادی ،ولی حالا شایان داره اینجور خسارت میده یا بگیر یا از خیرش بگذر.
من از کلی از جا ها سرور گرفتم ولی هیچ کدوم این قیمت نمیدن ، نسبت به قیمتش هم سرویسش خوبه.
اگر کسی شماره شایان داره پ خ بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)