نوشته اصلی توسط 
aria

سلام.
دلیل:
*** کسی هست که به شما حمله می کنه و یا بدون اینکه راضی باشید و بهش اجازه بدید، چیزی رو ازتون میگیره!
چرا میگم این کلمه رو از پاسخ هاتون حذف کنید ؟
- نه تبیان، نه پارس آنلاین و نه شرکت های دیگر داخلی و خارجی، به زور از شما چیزی نگرفتند !
- اعتبار شما زیر سوال میره چون اگر من می دونم معنی کلمه "***" چی هست، پس خیلی های دیگه هم میدونند و وقتی پاسخ شما رور می خونند، به این فکر می کنند که شاید شما معنی این کلمه رو ندونید و این برای شما خوب نیست (به نظر من) !
- انسال عاقل هست، درش شکی نیست، ولی عقل همیشه حکم نمی کنه چیز ارزون بخرید!
- در واقع واژه ای که شما به دنبالش هستید به زبان انگلیسی میشه "smart buyer" که معنیش میشه خریدار هوشیار و این یعنی کسی که تمامی جوانب کار رو در نظر می گیره و بعد خریدی می کنه. شاید یکی از جوانب کار حتماً در ایران بودن سرور باشه و حتماً شرکت معتبر بودن که در اون صورت، یک خریدار هوشیبار به دنبال شرکت های از قبیل پارس آنلاین، افرانت، تی اس تی و ... میره.
در هر حال، به دلیل محدودیت های موجود در ایران، اگر طالب دیتاسنتری باشید که با اسنتاندارد های جهانی همخوانی داشته باشه، باید به فکر خرید یک سرور با پرداخت ماهیانه میلیون ها تومان باشیم و اگر یکی تحقیق کنید، دلیل این صحبت من رو پیدا خواهید کرد.
با تشکر.