-
March 28th, 2012, 17:57
عضو انجمن
طراحی سایت با دریم ویور یا برنامه نویسی؟؟؟؟
با سلام خدمت دوستان گلم
میخاستم ببینم آیا طراحی سایت با دریم ویور محدودیتی نداره .. یعنی من هرچی نیاز باشه میتونم با دریم ویور طراحی کنم با اینکه فقط مقدماتی از کد نویسی میدونم....
یعنی اگه کار با دریم ویور رو به صورت کامل یاد بگیرم پیش مشتری کم نمیارم؟
-
-
March 28th, 2012 17:57
# ADS
-
March 28th, 2012, 18:03
پاسخ : طراحی سایت با دریم ویور یا برنامه نویسی؟؟؟؟
شما باید کدنوشتن رو بدونی کد نوشتن رو بدونید با هر نرم افزاری حتی نوت پد هم میشه
-
-
March 28th, 2012, 18:12
عضو انجمن
اخه مشکل قضیه همین جاست ..یادگیری کدنویسی خیلی سخت تر از دریم ویور است .....
برای همین میخام دریم ویور رو انتخاب کنم!
فقط میترسم محدودیت هاش جلوی من رو بگیره!!
-
-
March 28th, 2012, 18:25
دریم وی وی ور حرفه ای ، کمی کد نویسی در حد html , css, php . ، سیاست مداری خوب = رضایت مشتری
-
-
March 28th, 2012, 19:26
عضو انجمن
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
با عرض سلام وصلوات و درود
ببینید کاکردن با ویزارد دریم ویور یعنی ویزاردی کارکردن آماتور بودن و این خیلی بده و بیشتر اوقات مشتری ها نمی دنند بهتون و ویزاردی کار کردن کلی محدودیت داره
کدنویسی اراده کنید تمومه یاد گرفتید اگر کلاس برید چه بهتر فقط تمرین و تکرار
بعد از آموزش دنبال نکات کلیدی در طراحی صفحات وب باشید
به یاد داشته باشید اگر بین مشتریانتون ویزاردی شناخته بشید دیگه پروژه های خوب گیرتون نمیاد معمولیش هم شاید مثل 25 تا 100هزار تومن (حداکثر)
شما اگر کارتون طراحی و برنامه نویسی وب برید کدنویس بشید و اگر هم ویزار د دوست دارید برید سراغ گرافیست شدن هم خوبه هم درآمد خوبی داره
البته هر کسی از دریم ویور استفاده میکنه دلیل نمیشه ویزاردی نه چون کدرنویس های حرفه ای رو محیط های استانداردی مثل دریم ویور کدنویسی می کنند زیرا علاوه بر استاندارد بودن محیط غلط
یابی نیز می کند و نکات دیگر
درپناه حق
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
-
March 28th, 2012, 22:22
عضو انجمن
اگه یه سری کد نویسی که بتونم سورس فایل ها رو ادیت کنم یاد بگیرم مشکلی پیش نماید؟
-
-
March 29th, 2012, 00:19
عضو انجمن
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
با عرض سلام وصلوات و درود
سلام در اون مورد سعی کنید کامل کدنویس بشید
فقط یه سوال آینده شغلیتون چیه؟ چیکاره میخواید بشید
اگر آینده شغلیتون نرم افزار 100 درصد باید کدنویس باشید اگر نه خود دانی
درپناه حق
خدانگهدار
خدا را - توکل را- نظم را و تلاش را فراموش کردی,فراموش میشوی.
رسول خدا(ص) فرمود: اگر تمام مردم بر محبت علی بن ابی طالب گرد هم می آمدند ؛ خداوند هرگز آتش جهنم را نمی آفرید.
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ
-
-
March 29th, 2012, 00:27
ببخشید برای طراحی یک سایت باید یه کمی خلاق باشید و گرافیک بلد باشید. دریم ویور محدودیت نداره اما کد نویسی هم مکملش قرار بدید. شاید فردا مشتری از شما خواست داده ها رو روی یه دتابیس دخیره کنید یه جمع تفریق بزند در سایت باید بلد باشید تا جواب گو مشتری باشید یا نه ؟
-
-
March 29th, 2012, 03:51
دوست عزیز دریم Dreamweaver یه نرم افزاری هست که کار شما رو راحت میکنه فقط همین شما اگر هر زبونی رو یاد بگیرید میتونید با دریم ویور یا هر نرم افزار دیگه ائی هم کار کنید
به عنوان مثال همه جا html رو روی نت پد آموزش میدن وقتی شما html رو یاد بگیری میتونی همون کاری که توی نت پد انجام میدادی رو توی دریم ویور انجام بدی ولی خیلی راحت و ساده تر به عنوان مثال شما بخوای یه تیبل بندی رو داخل نت پد انجام بدی پوستت کنده میشه ولی داخل دریم ویور خیلی راحت این کار رو انجام میدی
حالا هر زبونی که میخواد باشه مهم اینه که با اصولش آشنا باشی (البته دریم ویور یه نرم افزار فوق العاده قوی هست)
-
-
March 29th, 2012, 10:10
عضو انجمن
ممنون از دوستان !!
الان یه سوال دارم اونم اینه ک آیا مثلا فرض کنید من با این نرم افزار یه سایت پویا طراحی کردم .... حالا مباحث مربوط به بهبود سئو و.... نیاز به برنامه نویسی داره؟
در چه حدی؟
-