فروش تموم شده
فروش تموم شده
ویرایش توسط PENOIL : April 11th, 2012 در ساعت 00:53
شایان جان عصبانی هستی درست ولی پستت رو ادیت کناین یعنی که ماه بعد خواستی تمدید کنی پول کمتری بدی
ببین من نه خدا میشناسم نه اماماشو و همشونم فوش میدم
برای من قیامت پیامت نکن!
هرچی میکشیم از همون عرب های سوسمار خوره!
لنگش خود شما
اینجا هم انجمن تخصصی وب و هاستینگه ، نه اشتباه اومدی اینجا انجمن اصول دین نیست
اگه این پول خوردنه دلم میخواد پولتو بخورم شاکی هستی برو شکایت کن
همونطور که گفتم خسارت رو همینطوری میتونم بدم
برو شکایت کن تا منم با دلیل مدرک بیام جلو و توی دادگاه پولتو پرت کنم تو صورتت
منتظر شکایتت هستم
بی خیال جواب شدم نمیخوام از سایت به این خوبی بیرون بشم برای همیشه
ویرایش توسط pishva_ghazi : March 28th, 2012 در ساعت 21:42
باشه من بچه !
تو مثلا مردی ؟ یکم جرات نداری بری شکایت کنی :-))
به هرحال جواب شما دیگه داده نمیشه
تنها راه گرفتن خسارت شکایت هست ( البته این فقط برای شما هست که خیلی ادعا میکنید )
والا بخدا من داداش آقا شایان نیستم ،۲ماه بیشتر نیست باهاشون کار میکنم اما برخورد خوبی داشتن،ازشون راضیم خدا وکیلی،هیچ وقتم نیومدم بیام بگم داداش خسارت ما کو پس چون بیشتراز این حرفا کمک کردن،منم ۲روز کارم عقب افتاد اما بخوام بیام اینجا دعوا کنم بیشتر کارم عقب میافته ،حالا اتفاق که افتاده ،تقصیر خودش که نبود بنده خدا ، حالا بکشیش راحت میشی ؟ بیخیال بابا ،انقدر این بنده خدا رو سرزنش نکنین دیگه بابا !!!عجبا
داداش برو شكايت كن پولتو ازش بگير 48 ساعت سركارتون گذاشته تمديد زوري نديده بودم
هر هاستينگي بريد وقتي كاربر ناراضي باشه بقيه پولشو پس ميدن
من از پرديس هاستينگ هاست داشتم 8 روز استفاده كردم ناراضي بو.دم پول منو كامل پس دادن دستشون درد نكنه
برو شكايت كن مگه شهر هرته پولتو ندن حتي 1 ريال هم باشه ازش ميگيرن يه چند روزي دادگاه الافش كني ديگه درس عبرتي ميشه براي بقيه تا حق مردومو نخورن
براي همين بود كه در تايپك اولين پست نوشته بود بازگشت پول نداريم چون ميدونسته سروراش كلا بدرد بخور و مطمن نيستن
البته به من مربوط نيست ولي وجدانم اجازه نداد كه يه ادم حروم خور بياد يه به يه بنده خدا زور بگه
سرورت اگه خوب كه يارو ... نيست كه بره و از جاي ديگه بگيره خوب سرورت بدردش نميخوره چون مشكل داره بايد پولشو پس بدي
داداش برو شكايت كن پول 50000 تومانشم باشه زياد مهم نيست ولي به اين ادما حتي 1 ريال هم نبايد بدي و ازشون بگيري تا درس عبرتي براشون بشه تا يه بيچاره ي ديگه رو تور نكنن
شهر هرت نيست كه به مردم زور بگه![]()
نگین این حرفارو،زشته آقا،خجالت بکشین
من مشتری ثابت آقا شایان هستم و 100% از ایشون راضی هستم .
شماها خیلی نامرد هستید که کل 30 روز وی پی اس 11 هزار تومان میدید ولی ایشون برای دو روز قطعی 3500 به همه اضافه کردند و من خیلی ازشون ممنونم.
حتی اگر بهم اعتبار هدیه هم نمیداند باز از ایشون فقط سرور میگیرم.
پشتیبانی قوی و خوبی دارند.
لطفاً دیگر دوستان شلوغ نکنند الکی و جو رو خراب نکنند.
والا
هیشکی نبود به من کمک کنه؟
قبل از قعطی سرورا یه سوال پرسیدم
یک اینکه از این 7 تومنی ها دیگه نیست من تازه کارم میخوام با وردپرس کار کنم اگه میشه یکی از اونا به من بدین ممنون میشم.
دو اینکه میشه با اینا 1 یا 2 هزارتا ایمیل روزی فرستاد؟
آخریشم این که میتونم لیچر برا کارا خودم روش نصب کنم؟ زیاد نیاز ندارم 500 600 تا در روز.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)