باسلام
من يه مشكل دارم كه همه عكسهاي توي سايت به جاي اينكه وسط قرار بگيره سمت راست قرار ميگيره والان من كلي مطالب دارم كه همه عكسهاشون همين طوره ميخوام بدونم راهي هست كه بشه تمام عكسها رو يه دفعه وسط قرار بدم راهنمايي كنيد ممنون
باسلام
من يه مشكل دارم كه همه عكسهاي توي سايت به جاي اينكه وسط قرار بگيره سمت راست قرار ميگيره والان من كلي مطالب دارم كه همه عكسهاشون همين طوره ميخوام بدونم راهي هست كه بشه تمام عكسها رو يه دفعه وسط قرار بدم راهنمايي كنيد ممنون
خوب در خود ادیتور وردپرس زمانی که ارسالی رو انجام میدید اینکار رو میشه انجام داد دیگه!
شاید هم من متوجه منظور دقیقتون نشدم!
![]()
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
من با وردپرس کار نکردم ، شما باید ببینید توی قالبتون کجا مطالب صفحه اصلی تعریف شدن و کد مورد نظرو بین تگ Center قرار بدید
عرض كردم كه حدود2 يا سه هزار عكس توي سايت هست هست نميتونم كه همه رو دونه به دونه اديت كنم گفتم راهي هست كه همه با هم وسط قرار بگيرن
اگه از وردپرس استفاده میکنید ، این کدها رو در فایل استایل قالبتون کپی کنید تا مشکل حل بشه :
کد:/* misc */ img.aligncenter ,img.aligncenter:hover,.wp-caption img,.wp-caption img:hover{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } img.alignright,img.alignright:hover { padding: 4px; margin: 0 0 2px 7px; display: none; } img.alignleft,img.alignleft:hover { padding: 4px; margin: 0 7px 2px 0; display: none; } .alignright { float: right; } .alignleft { float: left } .wp-caption { text-align: center; background-color: #F5FAFA; padding: 3px; margin: 10px 5px; /* optional rounded corners for browsers that support it */ -moz-border-radius: 5px; -khtml-border-radius: 5px; -webkit-border-radius: 5px; border-radius: 5px; } .wp-caption p.wp-caption-text { font:normal 11px tahoma; line-height: 17px; padding: 5px; margin: 0; border-bottom: 1px solid #777; }
سلام
داخل پوشهی قالب سایت ، 1 فایل هست به اسم : style.css یا همچین چیزی !
این کدها رو آخر اون فایل کپی کن و بعدش فایل رو ذخیره کن .
عزیز شما کد رو کجا کپی کردی ؟
اگه این آدرس سایتت باشه : بیست دانلود|بيست دي ال|دانلودرايگان|نرم افزار|بازی|فیلم|عکس|مستند|ف ل|وکلی امکانات دیگر |www.20DL.ir - من این کدی که دادم رو نمیبینم داخل فایل استایل قالب !
مطمئنی درست و داخل فایل Style.css کپی کردیش ؟ چون الان فایل Style.css قالب سایتت رو چک کردم ، اثری از این کدی که من دادم نبود.
ب شما لان چك كنم من ديدم عمل نميكنه پاكش كردم ولي شما الان چك كني هست
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)