-
March 28th, 2012, 13:12
پاسخ : کانفیگ شبکه CentOS 6.2
خیلی عالی بود، اگه کانفیگ سی پنل رو هم بگید عالی میشه
-
-
March 28th, 2012 13:12
# ADS
-
March 29th, 2012, 13:24
آقا ÷س چی شد منتظریم ها ؟
-
-
June 8th, 2012, 20:36
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Nermia
سلام
با تشکر از اموزشی که گذاشتین!
من همه ی این مراحل رو رفتم و فقط موقع پینگ کردن اینو مینویسه:
کد PHP:
connect: Network is unreachable
اگه میشه راهنمایی کنین!
شما چجوری مشکلتون رو حل کردید؟
-
-
June 12th, 2012, 12:48
سلام دوست عزیز منم همین مشکل دوستمون Nermia رو دارم همون اررور رو داد فک کنم ما باید کانکشن توی ویندوزمون رو دستکاری کنیم اگه اینطوره بگید باس چه کنیم
ممنون
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من مشلکمو با زدن ایپی خودم حل کردم ولی نمیشه که یه ایپی رو دوتا سرور که ران شدن جواب بده و میدونم راهی هست که بدون خریدن ایپی اضافه بیایم بالا فقط نمیدونم چطور اگه توضیح بدین ممنون
ویرایش توسط RaminMT : June 12th, 2012 در ساعت 13:53
دلیل: اضافه کردن مطلب
-
-
June 12th, 2012, 13:17
سلام کلیه کاربرانی که از بنده سرور اختصی خریداری کردن لطفا طبق اطلاع رسانی قبلی خواستارم از سرور های خود بک اپ بگیرید و هر چه سریع تر تماس بگیرید در اولین فرصت با من تماس بگیرید با تشکر
-
تعداد تشکر ها از rezahd به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 15:00
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RaminMT
سلام دوست عزیز منم همین مشکل دوستمون Nermia رو دارم همون اررور رو داد فک کنم ما باید کانکشن توی ویندوزمون رو دستکاری کنیم اگه اینطوره بگید باس چه کنیم
ممنون
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
من مشلکمو با زدن ایپی خودم حل کردم ولی نمیشه که یه ایپی رو دوتا سرور که ران شدن جواب بده و میدونم راهی هست که بدون خریدن ایپی اضافه بیایم بالا فقط نمیدونم چطور اگه توضیح بدین ممنون
اگر دیتاسنترتون ovh هست که کانفیگ شبکه اش فرق داره و آموزش هاش برای سرورهای لینوکسی رو فرانتورک منتشر کرده و اگر دیتاسنتر شما هتزنر هست از خریدن یک آی پی اضافه برای روتر کردن گریزی ندارید
درود
-
تعداد تشکر ها ازreeza به دلیل پست مفید
-
June 12th, 2012, 15:02
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
rezahd
سلام ممنون از اموزش
خواهش می کنم
وظیفه بود
-
-
June 12th, 2012, 15:06

نوشته اصلی توسط
reeza
اگر دیتاسنترتون ovh هست که کانفیگ شبکه اش فرق داره و آموزش هاش برای سرورهای لینوکسی رو فرانتورک منتشر کرده و اگر دیتاسنتر شما هتزنر هست از خریدن یک آی پی اضافه برای روتر کردن گریزی ندارید
درود
نه دوست عزیز دیتاسنترم yesup هستش
-
-
June 12th, 2012, 15:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
RaminMT
نه دوست عزیز دیتاسنترم yesup هستش
در مورد این دیتاسنتر متاسفانه اطلاعی ندارم . دوستان اگر کسی مطلع هست کمکشون کنه
-
-
June 12th, 2012, 15:40
چه اطلاعاتی میخواین بهتون بدم؟ من فقط میخوام ببینم چطور از ایپی که روی سرور هست سرور مجازی هم استفاده کنه
-