-
March 28th, 2012, 12:07
آخرین وضعیت سرورهای هتزنر
سلام
طبق قول هایی که دادیم قرار شد آخرین وضعیت رو برای دوستان اعلام کنیم که بتونند این مورد به مشترکین خودشون هم انتقال بدن تا از بار سنگینی که روی دوش دوستان هست کمی کم بشه و تقریبا مشتری هاشون هم با ما در ارتباط باشند. این مشکلات ما رو بیشتر میکنه اما حداقل مشتری های دوستان و همکاران میدونند و میفهمند که مشکلی از سمت سرویس دهنده خودشون وجود نداره.
اول از همه از مدیران خواهش میکنم مطلبی رو در این تاپیک، حتی اگر بر خلاف قوانین هست حذف نکنند.
چون این کار از لحاظ روانی فشار عصبی بیشتری هم به ما و هم یه کاربر وارد میکنه.
درخواست دوم من این هست که این تاپیک رو قفل نکند تا بتونیم با همه کاربرها در ارتباط باشیم.
اما طبق درخواست همه دوستان که میخوان بدون به کجا رسیدیم طبق آخرین ایمیلی که داشتیم میزان بدهی مانده ما در هتزنر به 3.162,76 یورو رسیده و دیگه پرداخت Hold شده دیگه ای نداریم.
به دلیل تمام شدن بودجه ما این مقدار از طریق یکی دیگه از دوستان پرداخت کردیم که جا داره از ایشون تشکر کنم.(نام رو بعدا اعلام میکنم) الان که در حال نوشتن این متن هستم 3,591.80 EUR معادل 3000 پوند واریز کردیم. اما چون از جای دیگه ای پرداخت انجام شده منتظر هستیم تا عکس العمل خانم Anja رو در هترنر ببینیم. چون برای پرداخت های قبلی پول هنوز به دستشون نرسیده اما با ارسال Confirmation این هزینه ها رو از حساب ما کم کردن که جا داره از هتزنری ها هم تشکر کنیم.
در صورتی که این پرداخت رو هم مثل قبلی ها فقط با Confirmation قبول کنند مشکل ما کاملا حل شده خواهد بود.
[این جمله حذف شد]
با احترام
محمد خسروی
ویرایش توسط smartieuser : March 28th, 2012 در ساعت 12:11
-
تعداد تشکر ها ازsmartieuser به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2012 12:07
# ADS
-
March 28th, 2012, 12:12
پاسخ : آخرین وضعیت سرورهای هتزنر
حتما می گید تا فردا ساعت 11 باز هم صبر کنیم ؟
بعد بیاید بگد پول رو دادم یکی دیگه بده باز هم صبر کنید ... و .... جون عزیزت بازیمون نده ...
-
تعداد تشکر ها از gazmali2 به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2012, 12:13
امید وارم مشکلات هر چه زود تر رفع بشه
خدا قوت
-
تعداد تشکر ها ازadelblack به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2012, 12:14
سلام
آقای خسروی لطفا بگید تا کی حل میشه جواب ضرر و زیان ما را کی میده الان دیگه تمام مشتری هامون رو از دست دادیم.
با تشکر.
The Best Dedicated & VPS
All Server Uptime 100 % Guarantee
Support 24/7/365 Ticket & live chat
-
تعداد تشکر ها ازaph به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2012, 12:18
عضو انجمن
بازم که جواب 100% ندادید
1 کلام بگو تا امشب وصل میشه یا نه ؟
والسلام
-
-
March 28th, 2012, 12:19
عضو انجمن
به هر حال مشکلات اجتناب ناپذیر هستند فقط کمی وابط عمومی ما بالاتر رفت:دی
ان شاالله که به زودی مشکل حل میشه از شما هم بابت تلاشتون تشکر فراوان دارم همین اندازه که اطلاع رسانی میشه و دارید فعالیت میکنید برای ما کافی هست
موفق باشید
-
-
March 28th, 2012, 12:19
عضو دائم
فقط بیاد بالا اشک ما در اومد
خوشحال از اینکه به هر کی هاست نفروختم و مشتریهام واقعا گلچین هستند و شعورشون بسیار بالاست
فقط تورو خدا من قول امروز رو دادم
قربونت برم این مشکلات مارو حل کن
-
تعداد تشکر ها ازAshkankamangar.ir به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2012, 12:21
عضو جدید
سلام ،
منتظر میمونیم جناب خسروی ، امیدوارم مشکلات سریعتر رفع بشن
-
-
March 28th, 2012, 12:21
جناب خسروی
با این وضعیتی که پیش اومد باز هم فکر میکنید هتزنر قابل اطمینانه ؟ حالا فرض کنیم درست شد
چقدر برای مشتریشون ارزش قائل هستند ؟ یک دفعه می بینی سرور لاک شده تمام !
من فقط میخوام بکاپ بگیرم برم
-
تعداد تشکر ها از sorat_net به دلیل پست مفید
-
March 28th, 2012, 12:23
عضو انجمن
امیدوارم تو سال جدید هر چی از خدا میخوای بهـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــت نده!! چون تو این 2 روز 100 تومان ضرر کشیدم و پول بک دادم ... آرزوی تنی سالم و روزهای خوش را برات دارم !!( افعال م ع ک و س ه ) x-(x-(x-(x-(
-