صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 31

موضوع: هاست با 20 گیگ و پهنای باند نامحدود

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن Sepahrad آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    403
    تشکر تشکر شده 
    348
    تشکر شده در
    237 پست

پیش فرض پاسخ : هاست با 20 گیگ و پهنای باند نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi2009 نمایش پست ها
    دوستان خداییش این بهونه ها که از هاست ایرانی بخر تا پشتیبانی بشی دیگه قدیمی شده فروشندگان یه بهونه تازه پیدا کنن.

اصولا وقتی از ایرانیها ادم سرویس بگیره دچار مشکل میشه!!!!!؟؟؟؟؟؟؟

من به خیلی از دیتا سنترهای خارجی تیکت خرید چندین بار هم زدم حتی ازشون سرویس هم نداشتم در عرض یک ساعت نشده جواب میدن دیگه این حرفها رو نزنید میخندن بهتون.
    دوست عزیز اولا یکم لحن خودتون رو درست کنید . شما با تجربه کمتون که توی 4 تا وبلاگ پست میدید یا یک دونه سایت دارید دارید حرف میزنید . پس به تجربه دوستان و بنده بی احترامی نکنید.

ساپورت فقط یک طرف قضیه هست . شما برو از خارج بخر میفهمی . یک کار خلاف قوانین انجام بدید دیگع سایتت رو نمیبین در خیلی جاها ولی اینجا حداقل میتونی بک اپ رو پس بگیری و خیلی مسائل دیگه . این تو کشورت هست یه دسترسی به شرکتش داری ولی اونجا چی ؟ بخاطر یک سایت میخوای پاشی بری آمریکا ؟
    و خیلی موارد دیگه .

موفق باشید
    خداحافظ !

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    283
    تشکر تشکر شده 
    179
    تشکر شده در
    131 پست

پیش فرض پاسخ : هاست با 20 گیگ و پهنای باند نامحدود

نقل قول نوشته اصلی توسط iranhyperhost نمایش پست ها
    دوست عزیز اولا یکم لحن خودتون رو درست کنید . شما با تجربه کمتون که توی 4 تا وبلاگ پست میدید یا یک دونه سایت دارید دارید حرف میزنید . پس به تجربه دوستان و بنده بی احترامی نکنید.

ساپورت فقط یک طرف قضیه هست . شما برو از خارج بخر میفهمی . یک کار خلاف قوانین انجام بدید دیگع سایتت رو نمیبین در خیلی جاها ولی اینجا حداقل میتونی بک اپ رو پس بگیری و خیلی مسائل دیگه . این تو کشورت هست یه دسترسی به شرکتش داری ولی اونجا چی ؟ بخاطر یک سایت میخوای پاشی بری آمریکا ؟
    و خیلی موارد دیگه .

موفق باشید

دوست عزیز تر البته لحن من مشکلی نداشت فقط چند واقعیت کوچیک بود همین در مورد تجربه هم چیزی نگم بهتره شما راحت باش عزیز.

در مورد پشتیبانی فقط افراد ناوارد و یا میشه گفت تنبل از ایران هاست میگیرن که من این رو تجربه کردم و پشت دستم رو داغ کردم از واسطها سرویس نگیرم خود شما هم الان دارید واسطه گری سایتهای فروش هاست خارجی و در بهترین حالت واسطه دیتاسنتر خارجی هستید پس تفاوتی نمیکنه.

نقل قول نوشته اصلی توسط parazitjonoob نمایش پست ها
    اولا اینکه اونی که شما میگید یه روز دیگه میاد بستگی داره به درخواست مشتری،چون بیشتر مدیران هاستینگ ایرانی حداقل صبح و ظهر و بیشتر مواقع شب ها آنلاین هستند و اگر بتونن همون موقع جواب میدن.

دوما شما انگار توی پرانتز رو نخوندی که گفتم بعضی از مشتری ها.یعنی اینکه حداقلشون.منظور من از سمچ هم کسانیه که هیچی حالیشون نیست و با تجربه و لجاجتی که دارند میخوان مشکلی که خودشون دارند رو با لحن تند گردن هاستینگ بندازن که ما تا حالا فقط 1 نفر رو داشتیم که میخواست تنظیمات سرور رو چیزی که دلش میخواست ما بزاریم که البته ما هم محترمانه سرویس رو کنسل کردیم و هزینه اش رو پس دادیم.
    البته بیشتر مشتریان ما رو هم افراد تحصیل کرده که باعث افتخار اینه که میزبانشون باشیم.اگر قبول نداری به تک تکشون که آدرس سایتهاشون توی سایت ما زده ایمیل بزن ازشون بپرس و از نحوه برخورد ما جویا شو.
    این رو بهتون بگم ما تنها اینطوری نیستیم همونطور که گفتم بیشتر شرکت های هاستینگ با مشتری هاشون برخورد مناسب دارند.
    دوست عزیز با قیمتهایی که شما میگیرید باید 50 برابر همین خدمات عرضه کنید خودتون یه نگاهی به قیمتهاتون بفرمایید بعد مقایسه کنید با فروشندگان خارجی اونم نه خوبش متوسط به پایین.

کلا دوستان از قدیم گفتن حرف حق تلخه منم میتونم یه ریسلری یا سرور بگیرم و با اسمهای انچنانی هم یه سایت بزنم ولی دیگه نباید در مقابل حرف حق بیام عصبانی بشم.

موفق باشید.

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)