اصلا شما حقیقت محض , اصلا شما حق تمام , اصلا شما خدا ! اصلا هر چی شما بگی ! فقط بگید پست دادن ما تو انجمن چرا شما رو اذیت می کنه تا دیگه پست ندیم و پیگیر نشیم ؟
اصلا شما حقیقت محض , اصلا شما حق تمام , اصلا شما خدا ! اصلا هر چی شما بگی ! فقط بگید پست دادن ما تو انجمن چرا شما رو اذیت می کنه تا دیگه پست ندیم و پیگیر نشیم ؟
دوتا مسئله بازهم یادآوری میکنم به دوستان!
پستهای خلاف قوانین سریعا حذف و با کاربر خاطی برخورد میشه!
شما هم اگر میخوایید پیگیری بشید اینجا محل پیگیر شدن نیست! یا از دادگاه پیگیری کنید! یا تماس یا ... . این لطفی هست که اینجا این امکان رو به شما میده که بتونید کارتون رو پیگیری کنید. پَس دُرست پیگیری کنید و طبق قانون این انجمن!!
شاد باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
تنها راه ارتباطی با من: s.w.a.t@webhostingtalk.ir
من تا جایی که دیدم داریم پیگیری میکنیم و در ضمن شما اگر تو فکر شادیه ملتی بذار نظراتشون رو بنویسند این دموکراسی نیست که شما بگین هر چی من میگم و قانون من !! میگه باید اینجا نوشته بشه و گرنه حذف میشه
قبول کن که اگر این انجمن رنگ و لعابی گرفته و شما دارین نونش رو میخورین از لطف و محبت این کاربران هستش نه چیزه دیگه خودتون خوب میدونین اگر کاربران اینجا نباشند اصلا انجمن معنی خودش رو از دست میده !!
اولا قانون رو بنده ننوشتم که بخوام بگم قانون خودم!
دوما برای بار چندم هر حَرکتی خلاف قوانین این انجمن باهاش برخورد خواهد شد!
در مورد رنگ و لعاب هم درسته کاربرانی فَهیمی داریم که ازشون همینجا تشکر میکنم!
ما (بنده به شخصه) به قول شما نون از این انجمن نمگییریم و به قولی باز هم به قول شما دارم زمان خودم رو به عنوان نون به این انجمن و کاربرانی مثل شما میدم!
موفق باشید
گمشده این نسل، اعتماد است نه اعتقاد. اما افسوس، که نه بر اعتماد اعتقادیست و نه بر اعتقادها اعتماد!
شما بهتر نیست لحن گفتارتون محترمانه باشه !!! شما به بنده نون میدین ؟!! من نمیدونم شما به چه صورت دارین نون میرسونین که ما خبر نداریم ؟!! بهتره محترمانه و شفاف رفتار کنید جای اینکه توهین کنید
شما مدیر انجمن هستید انتظار میره رفتارتون مدیرانه و محترمانه باشه و الگو باشید نه اینکه مثل...!! برای شما مدیریت متاسفم که سلیقه ای عمل میکنین و درضمن این به من توهین نکردین به خودتون توهین کردید!!
موفق باشید
والا لحنی نبود! یاد گرفتیم با هر شخص جوری صبحت کنیم که متوجه بشه!
در مورد بقیه موارد هم یک نمونه که شاید شما اصلا بهش فکر نمیکنید!(البته این یک مسئله ساده هستش) مولتی یوزرهای عزیز! کسانی که تایپیک میزنن میان از خودشون تعریف میکنند تا شما نوعی برید خرید کنید و سر یک هفته نشده نه دیگه خبری ازشون هست و ... . ما از زمان خودمون میزاریم که این اتفاق به ظاهر ساده برای شما اتفاق نیوفته!
من توهین نکردم به شخصی فقط جوری که متوجه بشید صبحت کردم! چون قبلش دیدم هرچی با دلیل بهتون جواب میدم باز متوجه نمیشید گفتم مثل خودتون با خودتون صبحت کنم که گویا این دفعه متوجه شدید خدا رو شکر!
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)