قابل توجه مدیریت محترم آقا سجاد !
مدت این تاپیک تا یک هفته از جانب من تمدید شد ! چون از قرار معلوم نمیشه تا فردا وی پی اس مورد نظر رو تهیه کنم . من دنبال یه وی پی اس مطمئن هستم که دیتا سنترش به اسپم گیر نده . پس کماکان منتظر آفرهای دوستان هستم .
قابل توجه مدیریت محترم آقا سجاد !
مدت این تاپیک تا یک هفته از جانب من تمدید شد ! چون از قرار معلوم نمیشه تا فردا وی پی اس مورد نظر رو تهیه کنم . من دنبال یه وی پی اس مطمئن هستم که دیتا سنترش به اسپم گیر نده . پس کماکان منتظر آفرهای دوستان هستم .
در خدمتیم !
با سلام با همین قیمت می تونیم بهتون بدیم!
مجازی ساز : ویرتوزو
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
[SIZE=2][COLOR=DarkGreen][B]شرکت ایده پرداز عصر پارسه ( فضاها ) پیشرو در ارائه خدمات وب
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
فکر نکنم کسی از دوستان این انجمن بتونه درخواست شما را به عهده بگیره بهتره در wht.com تاپیک بزنید و از یک سرویس دهنده خارجی بگیرید. !
دوست عزیز ما شرکت ثبت شده هستیم!
اگر هم مایل به پرداخت 6 ماهه یا سالانه باشید می توانید به دفتر شرکت مراجعه کرده و قرارداد کتبی امضا کنید!
در نتیجه سرور شما از طرف ما یا دیتا سنتر بسته نخواهد شد.
اگر در تمام دنیا هم سرور شما را قبول نکنند ما به شما از سرور های خصوصی فضاها (به زودی خبر سرور های ایران فضاها اعلام خواهد شد ) ، واقع در محل شرکت سرور می دهیم!!!!
خدمات میزبانی وب
نمایندگی میزبانی وب
سروراختصاصی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)