نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 27

موضوع: دعوت از کلیه علاقمندان به فعالیت های بیمه ای

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن talebi1372 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,016
    تشکر تشکر شده 
    180
    تشکر شده در
    136 پست

پیش فرض پاسخ : دعوت از کلیه علاقمندان به فعالیت های بیمه ای

نقل قول نوشته اصلی توسط bimeyeomr نمایش پست ها
    فکر کنید اگه این بیمه رو نداشتید اونوقت چه اتفاقی می افتاد؟
    برای محاسبه میزان مستمری هم در لحظه اتمام بیمه محاسبه و ابلاغ میشه و قبل از اون این امکان میسر نیست
    اما میتونید در آدرس بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد نرخ بازخرید رو ببینید و یا بیمه نامه مورد نظر خودتون رو استعلام بگیرید تا براتون ایمیل یا فکس بشه
    موفق باشید

اینطوری که شما میگید من باید 30 سال منتظر بمونم تا مدت بیمه نامه تموم بشه و میزان مستمری من حساب بشه!
    این یعنی اینکه من باید 30 سال گشنه بمونم .
    شما خودت از استراتژی خرید سکه ی من ایراد گرفتی که اگه یک مشکلی پیش بیاد دیگه نتونی کار کنی چطور میتونی با 2 تا سکه دوام بیاری ولی الان به صورت واضح خودتون دارید میگید که من باید تا پایان مدت بیمه برای گرفتن وجه همینطور سرگردون بمونم.
    سکه خوبیش اینه که همون جا نقد میشه میتونم باهاش یک چیزی بخرم و لازم نیست 30 سال صبر کنم تا یک پولی به دستم برسه که اصلا هیچ ارزشی اون زمان نداره. چون با سود حداکثر 20 % ای که شما میدید اصلا اثر تورم هم پوشانی نمیشه . یعنی من هر روز دارم بابت بیمه ای که از شما گرفتم ضرر میکنم . اینجانب باید خیلی گوسفند تشریف داشته باشم تا پولم رو همچین جایی بگذارم تا روز به روز ارزشش رو از دست بده !

دوستان . از شما می خوام تو این بحث شریک بشید . اینو بدونید که تو کشور ما به خاطر نرخ تورم بیمه عمر فقط برای شرکت بیمه مفید هست نه برای کسی که خودشو بیمه میکنه ! اصلا من هیچی بلد نیستم . از استادان ریاضی خواهش میکنم بیان اینجا یک حساب کتاب جزئی بکنند نتیجه رو هم اینجا قرار بدند.

خودتونو بیمه کنید - ماشینتونو - خونتونو - بیمه درمانی بگیرید - هر چی میخواید بیمه کنید . سمت بیمه عمر و کلا بیمه هایی که احتیاج به سرمایه گذاری داره نرید . هیچ نفعی به جز ضرر نداره.

2. تعداد تشکر ها ازtalebi1372 به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)