سلام کسی شماره مدیریت وی پی اس فارس Shayan AsgarPour رو داره؟ اگر داره واسم پ.خ کنه ممنون میشم آخه نه سایت vpsfars.ir بالا میاد نه سرور مجازی
سلام کسی شماره مدیریت وی پی اس فارس Shayan AsgarPour رو داره؟ اگر داره واسم پ.خ کنه ممنون میشم آخه نه سایت vpsfars.ir بالا میاد نه سرور مجازی
با سلام زیاد نگران نباشید تا چند ساعت دیگه درست میشه..همه کسانی که از smartiuserr سرور خریدن دان شدن..حتی ما هم دان شدیم تا چند ساعت دیگه درست میشه دلیلش هم اینه
کد PHP:
smartieuser: Salam. Server haye tooye Panel be dadlile Hold shodane 1 ki az pardakht ha Block shodan. dar hale peygiri hastim ta dar sari tarin zaman e momken moshkel ro hal konim.
درود
بله آقای عسگر پور هم پیغام ارسال کردند به همه در مسنجر که مشکل از حواله بوده که رفع شده و به زودی سرورها آنلاین میشوند!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
ماله منم قطعه![]()
متاسفانه سرورهای میزبانی هاست لین*** Mizbansite.com هم قطع شده !
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
لطفا اگر کسی خبر داره کی وصل میشه بگه !
منم توسط یکی، به یکی دیگه معرفی کردم، الان همین مشکل رو داره !
شرکت " فناوران پویان هزارنویس " به شماره ثبت : 441236 و شناسه ملی : 14003550285 "مسئولیت محدود"
با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و دارای نماد اعتماد الکترونیکی از وزارت صنعت و معدن و تجارت
[پشتیبانی تیکت] با واحد پشتیبانی پرتال کاربران هزارنویس به صورت 24 ساعته در 7 روز هفته، شبانه روزی مکاتبه نمایید.
[پشتیبانی تلفنی] وقت اداری (8 الی 16) : 02188109322 - پشتیبانی در مواقع [ضروری] : 09125362909 - 09332354071
این تاپیک حدف شد!!! خدایا!!! چه خبره؟؟؟
من آخرین بار حدود 10 دقیقه پیش با آقای خسروی تووی یاهو مسنجر صحبت کردم.
ایشون گفتن نمیشه زمان دقیق اعلام کرد. به نظر من حق هم دارند.
البته از آلمانی ها بعید بود این کار! به نظر من منظم ترین مردم و قانونمندترین مردم و البته باوجدان ترین مردم جهان همین آلمانی ها هستن. اینو کاملا جدی می گم.
حتما یه مشکلی پیش اومده از سمت یکی از ما ایرانی ها!!! به قول دوستمون یا پرداخت با کارت هک شده و یا...
خدا به خیر کنه...
سلام
به نظر من مدیران این تاپیک رو هم قفل کنید
مشکلی پیش اومده و دیر یا زود حل میشه
بهترین راه حل صبر هست
نه کسی باید زیر سوال بره نه ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)