نوشته اصلی توسط
roka
ج : شما مثلاً داری از کی طرفداری میکنی یا انتقاد میکنی ؟ حرف منم همینه دیگه ! وقتی پهنای باند 128 کیلوبیت این مقدار هست ، هزینه پهنای باند چندین مگ دیتاسنتر دیگه معلومه چقدره !
ج : فکر نکنم کسی هم گفته اگه شما خرید نکنی شرکت تعطیل میشه ، موسسه وابسته به هر چی که باشه بهتر از بهترین شرکت امریکایی مثل د پلنت هست که هر موقع بیکار میشن و سوژه ندارن یکی از سرور های ایرانی رو خاموش میکنه تا التماس بشنوند !
ج : اینترنت یارانه ؟ عجب !!!!!!
چ : خیر دوست من ، نه کسی با شما کار داره نه با من ! متاسفانه شما با خودت مشکل داری !
- شما یه خورده منطقی باشی میفهمی چرا سرعت اینترنت بالا نمیره
- وقتی یه نفر isp میزنه و اینترنت رو ارزون میده کسانی مثل شما میگن کلاه برداره ، خوب نیست ، اینطور اونطور ( طرف فقط داره تبلیغ میکنه و شما از سرویس بدش حرف میزنید در صورتیکه هنوز راه اندازی نکرده )
- یه نفر میاد یه پروژه ای رو اجرا میکنه ، کسانی مثل شما دو روز بعدش میاید کپی میکنید ازش و بازار خرابی
تا جائی که من اطلاع دارم اینترنت ایران از کویت و ترکیه تامین میشه و بابت همین هم کلی داریم باج میدیم ( دلیل تامین مستقیم رو هم که دیگه نیاز نیست من توضیح بدم )
و خیلی مشکلات دیگه که اگه بخوایم هم نمیتونیم !
و فکر کنم بهتره توی یک تاپیک معرفی شرکت این همه بحث رو به بی راحه نکشیم و اگر میبینید واقعاً درک مسائلی مثل سرعت اینترنت براتون گنگ هست ، تاپیک باز کنید تا در موردش بحث کنیم
که جا داره تو یه متن مشکل اصلی ایران رو بگم :
مشکل پسرفت ایران % خیلی زیادیش توقع خیلی بالای مردمش هست
که انتظار دارند ماهیانه 1 میلیون تومان به حسابشون ریخته بشه ( بدون اینکه هیچ کاری انجام بدند ) و خرج بهترین زندگی هم 100 هزار تومن باشه و هر ماه 900 هزار پس انداز داشته باشند !
که این نه تو زمین نه تو بقیه کره ها ، نه این دنیا و نه اون دنیا امکان پذیر نیست !
و تنها دلیلی هم که دارند : ما از نسل کورش هستیم ، ما غنی هستیم !
و اصلاً به این جمله که : گذشته ها ، گذشته ، از آینده هم که خبر نداریم ، به فکر الان باش که آیندتو میسازه !!!