بنده دقیقا متوجه نشدم ، ارتباط این شخصی که نام بردید به این تاپیک چیه؟ (تا جایی که میدونم ایشون با نام کاربری tukanet در انجمن فعال هستن)
بعد دقیقا ارتباط ما با ایشون چیه!؟!؟
پی نوشت: فکر میکنم الآن دقیقا شما نیاز به یک نصیحت دارید ... دقیقا از همان الفاظی که خودتون بلدید به کار ببرید... شخصیت من اجازه نمیده مانند شما صحبت کنم. اما حالتون خوبه؟
===
بله باید کمی حساس باشم... وقتی کسی اینگونه به ادم توهین میکنه و شخص بسیار متشخصی چون شما پایین پست رو تشکر میزنه ، باید هم شاکی بشم... دلیلش هم فقط اینه که به شخص شما احترام میذارم و براتون ارزش قائلم.جناب کشاورز عزیز! نمیخواستم مطرح کنم ولی دیدم که اینقدر روی تشکرها حساسی دیگه گفتنش مستحب شد! این جور حرف زدن ها رو من خاله زنک بازی میدونم و اصلا خوشم نمیاد! 50% پست هایی که در این یک ماه اخیر رو زدی برو نگاه کن عزیزم! همش در حال تیکه پرونی بودی! نوع ادبیات شما بسیار قابل احترام هست ولی ادبیات تیکه پرانی مبتنی بر طنز اجتماعی باید منتظر ادبیاتی محکم با دلیل و استدلال باشه! اینجا جای تیکه پرونی نیست! شما به جای هیوج سرور میتونی x دیگه ای رو مثال بزنی و به جای من میتونی qwerty دیگه رو مثال بزنی! حرفت رو سعی نکن با نیش و کنایه بزنی ، امثال من و برخی دوستان متاسفانه نیش و کنایه یاد ندارند و مستقیم در برابر شما موضع میگیرند! شما حرفتو میزنی بعد میگی ادیت میکنم اگربه کسی بر میخوره؟! خوب دیگه با قول شمالی ها ماست رو ریختی ! این تاپیک را منحرف نکنید اگر واسه امثال شما که هنوز سرویس میدید پرایوت لایر خوب هست ، خوب خیلی عالیه خدا رو شکر واسه شما خوبه! واسه اونی هم که سرور اختصاصی 25 دلاری ماه اول رو هم ماهیانه 165 دلار میفروخت هم معلومه باید خوب باشه! هر جایی همینقدر که ناراضی داره همینقدر هم هوادار داره! امیدوارم حرف های منو به دل نگیری! پاسخ من هم اگر خواستید بدید پ.خ کنید این تاپیک جای این حرف های خاله زنک بازی نیست!
در مورد نوع ادبیات بنده خوشبختانه مدیران این انجمن از جمله آقا مصطفی که ارادت خاصی دارم بهشون هم خیلی ادبیات شناس هستند و هم خیلی به بنده محبت دارن! پس اگر برخوردی لازم باشه ، مستقیم برخورد میکنن... به نظر شما حمایت کردن از توهین به بنده کار درستیه؟
و در ضمن ، یک نکته ی دیگه رو میگم به ادبیاتی که شما دوست دارید:
به تعداد بیش از 10 فروشنده همانند مثال قبل که گفتم وجود داره. شما میتونید اون بیشتر از 10 رو در نظر نگیرید! من منظورم با شما نبوده... کمی داخل اینترنت بگردید میبینید که بسیار اند اینطور افراد! و گفتم که سیاست کاری شما به من مربوط نیست و فکر نمیکنم دخالتی هم کرده باشم!
بله نام بردن من اشتباه بوده اما بعدش توضیح دادم که بنده شخص رو مد نظر نداشتم! کلی مثال زدم... همینجا هم از Huge Server عذرخواهی میکنم.
استفاده از واژه ی "خاله زنک بازی" هم فکر نمیکنم زیاد جالب باشه. البته این رو به عنوان یک دوست به شما میگم! و اصلا به من مربوط نمیشه...
در آخر هم وقتی صحبتی به صورت عمومی انجام میشه ، پاسخ هم باید به صورت عمومی داده بشه...
در آخر بنده نه از این دیتا سنتر دفاع میکنم و نه میگم خوبه. خریدار باید عاقل باشه! ما کار خودمون رو میکنیم! فکر یکنم پست اولم هم 80% به نظرات شما نزدیک بود. درسته؟ جز یک مورد که سوء تفاهم بوده! (در مورد ابیوس ها) که خودتون هم فرمودید ممکنه درست نرسونده باشید منظور رو! جز این تقریبا نظرات نزدیکی داشتیم!!!! حالا من نمیدونم چرا دوستان فکر میکنن من دارم از این دیتا سنتر دفاع میکنم؟؟!؟؟
خود شما جناب مسعودی اگر ناراحت نمیشید ، مگر همین الآن سرور ندارید از این دیتا سنتر؟ حد اقل 2 تا! چرا بلافاصله کنسل نکردید؟
چون این دیتا سنتر علاوه بر بدی هایی که داره ، خوبی هم داره. درسته؟ بنده هم دارم منصفانه میگم! هم خوبی ها رو هم بدی ها رو... منتها شما کلا چشمتون رو به روی خوبی ها بستید!!!!
=========
مشکل من دکمه ی تشکر نبوده سهیل جان (اگر اشتباه نکنم)
مشکل بنده درک شما از موضوع بوده! به هر حال بله حق با شماست و ادامه ی بحث صلاح نیست.