نقل قول نوشته اصلی توسط rezasat نمایش پست ها
داداش من با کسی دعوایی ندارم همیشه شعار خارجی ها یک چیزی هستش و دوست دارم شما اینو از من کوچیکتر از خودت بشنوی
میگن خریدار اجناس و لوازم ره گذر زیاده ولی همان مشتری باید تبلیغاتی تو در رسانه ها باشه
من روز 5شنبه قبل از خرید با شما هماهنگ کردم و گفتم داداش کار من عجله ای هستش شما فرمودید 24 ساعته و من هم قبول کردم ولی شما فرمودید حالا من براتون سریعتر و کمتر از 12 ساعت انجام میدم ولی ....
دادش ممنون و متشکر شرمنده زیاده روی کردم اون پول هم حلالت از شیر مادر هم حلال تر باشه باز هم شرمنده من ساعت 4 سرور گرفتم و سرویس من الان بالاست و منتظر ست شدن دومینهای آی ان هستم و دوست دارم اون پول را من ببازم چون خریت از خودم بوده یکبار در عمرم قمار بازی کردم و از محفل اومدم و توبه کردم و این هم به مانند همون برای بار اولم و آخرم باشه تا نشناسم و به تعریف تمجید آکانتهای خود ساخته اعتماد نکنم والسلام

---------- Post added at 07:21 PM ---------- Previous post was at 07:18 PM ----------

در ضمن این سایتم 8 سال که دارم و همه فن فنون سایت داری را بلدم و میدونم چطور باید بک آپ بگیرم داداش و ارور اینتروال سرور ارور داداش مال سایت من نبود میخواهید الان سایتم را نشون بدم ببینید که صحیح و سالم داره کار میکنه و الان دارم زبان را هم ریستور میکنم
این چه حرفیه ما پولو پس میدیم.
بله مشکل از ما بود
آقای بیات یه چند روز مرخصی بود قرار بود دیروز بیاد که مشکلی براش پیش اومد امروز اومدایشون مدیر سرور هستن من نمیتونستم کاری بکنم براتون.
کار شما که قرار بود24ساعته که من قول داده بودم انجام بشه بیشتر شد و شما حق دارین از ما گله مند بشین.
من از شما عذر خواهی میکنم بدلیل مشکل به وجود آمده.
با احترام
فرمانی - کاکو هاست