نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: تجارتی امن با پرایوت لایر | PrivateLayer 1Year Review | Equinix Switzerland

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,037
    تشکر تشکر شده 
    2,649
    تشکر شده در
    1,633 پست

پیش فرض پاسخ : تجارتی امن با پرایوت لایر | PrivateLayer 1Year Review | Equinix Switzerland

نقل قول نوشته اصلی توسط novinvps.com نمایش پست ها
    پس باید یه هارد بکاپ طرف بزاره یا raid 10 برای محفوظ موندن اطلاعتش
    Raid به هیچ عنوان backup نیست و بسته به نوع ان برای Redundancy و Fault tolerance و موارد مشابه میباشد.

در مورد اینکه سرورتون چند ساعت داون بوده ، اشتباه 99% از سمت دیتا سنتر هست! اما 1 درصد از سمت خود شما که درخواست IPMI ببر روی سرور ندادید که در جنین وضعیت هایی دسترسی داشته باشید!
    چرا نیاید این دسترسی به همراه مشخصات اصلی سرور ارسال شود؟ برای مثال در پنل ما کاربر میتوانید با 1 کلیک به کنسول متصل شود
    درباره مشکل دوستمون بیشترین اشتباه از privatelayer بوده نه کاربر.

بعضی دوستان به پورت اشاره کردند - احتمالا منظور ایشان ظرفیت خالی در شبکه بوده ولی هیچ اشاره ای به کیفیت شبکه نشده که در اینجا بنده موضوع رو براتون کمی باز می کنم :
    AS51852 PLI-AS Private Layer INC
    نگاهی به peering ها و تامین کننده شبکه privatelayer بیندازید ؟
    Red Transit LLC , درسته ؟
    ولی چرا فقط 1 تامین کننده ؟
    این تامین کننده از چه سرویس دهنده هایی استفاده میکند ؟ Cogent , HE که هر 2 از ارزان ترین ها هستند
    چرا دیتاسنتر های بهتر از چندین تامین کننده استفاده میکنند ؟
    کیفیت بهتر در شبکه,کاهش latency , انتخاب بهترین مسیر برای اتصال به شبکه خارجی (BGP Network) , آپتایم بالا و ....
    سیاست این شرکت ارائه سرور اختصاصی با پایین ترین قیمت ممکن است و در نتیجه این شرکت کیفیت خودش رو با نیاز های کاربران و هزینه ای که کاربر پرداخت میکند هماهنگ میکند.

نقل قول نوشته اصلی توسط okey نمایش پست ها
    ولی من موندم چرا تا دیروز کیفیت این دیتا سنتر که دوستان تعریفشو می کردن گوش فلک رو کر می کرد ؟
    منافع شخصی... شاید ؟

2. تعداد تشکر ها ازHugeServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : تجارتی امن با پرایوت لایر | PrivateLayer 1Year Review | Equinix Switzerland

نقل قول نوشته اصلی توسط HugeServer نمایش پست ها
    Raid به هیچ عنوان backup نیست و بسته به نوع ان برای Redundancy و Fault tolerance و موارد مشابه میباشد.

چرا نیاید این دسترسی به همراه مشخصات اصلی سرور ارسال شود؟ برای مثال در پنل ما کاربر میتوانید با 1 کلیک به کنسول متصل شود
    درباره مشکل دوستمون بیشترین اشتباه از privatelayer بوده نه کاربر.

بعضی دوستان به پورت اشاره کردند - احتمالا منظور ایشان ظرفیت خالی در شبکه بوده ولی هیچ اشاره ای به کیفیت شبکه نشده که در اینجا بنده موضوع رو براتون کمی باز می کنم :
    AS51852 PLI-AS Private Layer INC
    نگاهی به peering ها و تامین کننده شبکه privatelayer بیندازید ؟
    Red Transit LLC , درسته ؟
    ولی چرا فقط 1 تامین کننده ؟
    این تامین کننده از چه سرویس دهنده هایی استفاده میکند ؟ Cogent , HE که هر 2 از ارزان ترین ها هستند
    چرا دیتاسنتر های بهتر از چندین تامین کننده استفاده میکنند ؟
    کیفیت بهتر در شبکه,کاهش latency , انتخاب بهترین مسیر برای اتصال به شبکه خارجی (BGP Network) , آپتایم بالا و ....
    سیاست این شرکت ارائه سرور اختصاصی با پایین ترین قیمت ممکن است و در نتیجه این شرکت کیفیت خودش رو با نیاز های کاربران و هزینه ای که کاربر پرداخت میکند هماهنگ میکند.

منافع شخصی... شاید ؟
    همه جملات مفید بود به کنار ، این جمله آخر رو باید با آب طلا بنویسی بعد قاب بکنی!

خواهش میکنم کاربرانی که همچنان دارند از این دیتاسنتر سرور اختصاصی میفروشند پ.خ ندند که آقا نون بریدی و ال و بل!
    من خودم همین الان روی باقی سرور هام از همین دیتاسنتر وی پی اس دادم دست کاربر! متاسفانه هنوز دارم سرویس میدم ولی خوب همه رو ظرف کمترین زمان ممکن انتقال خواهم داد!
    این review باعث میشه بیش از این کاربران جدید تو چاه نیفتند ! تصمیم با خود کاربر هست! از همه جالب تر سرور بنده که صبح تیکت زدم هنوز کسی جواب نده! ساپورتشون منو کشته!تلفن هم به طرز عحیبی جواب نمیدن!

4. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)