جناب آقای مسعودی ، بنده شخصا از دوستان و همکاران شما هستم. اما یک سوال:
مگر ما هم از همین دیتا سنتر سرویس ارائه نمیدیم؟ مگر ما هم در همین انجمن فعالیت نداریم؟ (جاهای دیگری هم داریم! یکی از اونها این انجمن هست) اصلا خودمون رو با شما مقایسه نمیکنم. نه تنها ما ، بیش از 100 نفر دیگه که خودتون اشاره کردید فقط پنل مستقیم در این دیتا سنتر دارن!!!!
چرا شما مشکل ابیوس دارید و ما نداریم؟ یکی از دلایلش رو من بیان میکنم:
کسی که کارش اتاک و کلا ***ی و هم و اینطور چیزا هست ، هیچ موقع نمیره دنبال سروری باشه که بشه بهش اطمینان کرد... و همه چپیش عادی باشه! دنبال چیزی میگرده که فقط آی پیش رو عوض کنه!!! همین!
حالا وقتی توی گوگل جستجو میکنه و لینک دوم سوم لینک تاپیک شما هست که یک وی پی اس ویندوز رو میدید 7 هزار تومن! (که 3 4 تومن فقط هزینه ی خود آی پی هست!) ، از کی خرید میکنه؟ مسلما از شما. و این یک امر طبیعی هست که ابیوس زیاد هم دریافت کنید!
وقتی یک کاربر که هنوز فرق ویندوز و لینوکس رو نمیدونه (در برخی موارد حتی فرق لینوکس رو با آفتابه هم نمیدونه!!!) میاد و میبینه با 6 7 هزار تومن میتونه وی پی ان سرور راه بندازه شروع کنه به وی پی ان فروختن ، مسلمه که توان اینکه کاربرانش رو مدیریت کنه نداره.. نمیتونه جلوی تخلف کاربران رو بگیره... مسلمه که ابیوس میاد...
من اصلا کاری به سیاست های قیمت گذاری شما نداشته و ندارم! مربوط به من نمیشه و سیات کاریتون این هست.. به خودم هم اجازه نمیدم که بخوام عیب ها یا نقص های این سیاست کاری رو بیان کنم چون نه اینجا جای این حرف ها هست و نه من در حدی هستم که بتونم نقدی بکنم بر شما! اگر چیزی گفتم صرفا برداشت من بوده و من دلیل ابیوس ها رو این مورد میدونم! اگر فکر میکنید کوچکترین مشکلی داره صحبت های من و از روند حرفه ای به دور هست بفرمایید تا تتغییر بدم.