نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 34

موضوع: تجارتی امن با پرایوت لایر | PrivateLayer 1Year Review | Equinix Switzerland

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    873
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,710 پست

پیش فرض پاسخ : تجارتی امن با پرایوت لایر | PrivateLayer 1Year Review | Equinix Switzerland

نقل قول نوشته اصلی توسط m_dg_farari نمایش پست ها
    جناب آقای مسعودی ، بنده شخصا از دوستان و همکاران شما هستم. اما یک سوال:
    مگر ما هم از همین دیتا سنتر سرویس ارائه نمیدیم؟ مگر ما هم در همین انجمن فعالیت نداریم؟ (جاهای دیگری هم داریم! یکی از اونها این انجمن هست) اصلا خودمون رو با شما مقایسه نمیکنم. نه تنها ما ، بیش از 100 نفر دیگه که خودتون اشاره کردید فقط پنل مستقیم در این دیتا سنتر دارن!!!!
    چرا شما مشکل ابیوس دارید و ما نداریم؟ یکی از دلایلش رو من بیان میکنم:
    کسی که کارش اتاک و کلا ***ی و هم و اینطور چیزا هست ، هیچ موقع نمیره دنبال سروری باشه که بشه بهش اطمینان کرد... و همه چپیش عادی باشه! دنبال چیزی میگرده که فقط آی پیش رو عوض کنه!!! همین!
    حالا وقتی توی گوگل جستجو میکنه و لینک دوم سوم لینک تاپیک شما هست که یک وی پی اس ویندوز رو میدید 7 هزار تومن! (که 3 4 تومن فقط هزینه ی خود آی پی هست!) ، از کی خرید میکنه؟ مسلما از شما. و این یک امر طبیعی هست که ابیوس زیاد هم دریافت کنید!
    وقتی یک کاربر که هنوز فرق ویندوز و لینوکس رو نمیدونه (در برخی موارد حتی فرق لینوکس رو با آفتابه هم نمیدونه!!!) میاد و میبینه با 6 7 هزار تومن میتونه وی پی ان سرور راه بندازه شروع کنه به وی پی ان فروختن ، مسلمه که توان اینکه کاربرانش رو مدیریت کنه نداره.. نمیتونه جلوی تخلف کاربران رو بگیره... مسلمه که ابیوس میاد...

من اصلا کاری به سیاست های قیمت گذاری شما نداشته و ندارم! مربوط به من نمیشه و سیات کاریتون این هست.. به خودم هم اجازه نمیدم که بخوام عیب ها یا نقص های این سیاست کاری رو بیان کنم چون نه اینجا جای این حرف ها هست و نه من در حدی هستم که بتونم نقدی بکنم بر شما! اگر چیزی گفتم صرفا برداشت من بوده و من دلیل ابیوس ها رو این مورد میدونم! اگر فکر میکنید کوچکترین مشکلی داره صحبت های من و از روند حرفه ای به دور هست بفرمایید تا تتغییر بدم.
    ممنون! نمیدونم شاید من بد نوشتم! این مورد ابیوز روی میکروتیک ها دیده میشد که ما تا جای ممکن بسته بودیم و مشکل رو حل کردیم که دیگه به بعدش جز چند مورد ابیوز تورنت هیچ ابیوزی نیومد ! این مورد ابیوزها دو ماه تقریبا قبل از فروش budget vps های ما بود و ربطی به فروش جدید ما نداره! ولی خوب بله بنده قبول دارم که از سرویس های ارزان بیشترین میزان تخلف دیده میشود! ما این مشکل را قبل از خرید سرور با دیتاسنترها مطرح میکنیم که بعدا باهاشون به مشکل بر نخوریم!

2. تعداد تشکر ها ازitjavani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)