ممنون بابت review خوبی که قرار دادید و تجربه ی خودتون رو با ما به اشتراک گذاشتید.
شخص بنده دقیقا این ماه ، ماه هفتمی هست که سرور دارم از این دیتا سنتر. (دیتا سنتر هم نیست! اما میشه گفت از خیلی دیتا سنتر ها دیتا سنتر تره!)
پشتیبانی رو من هم همین حدود میدم.. (نه 4 از 10!! خدایی بی انصافیه! 6 از 10. در کل برای یک ارائه دهنده ی سرور اختصاصی حد اقل 8 از 10 باید باشه!)
کیفیت سخت افزار هم قبول دارم به همین شکل هست. کیفیت کلی کار در زمانی که من دارم باهاشون کار میکنم 8 از 10 میدم.
پورت هم 8 از 10. تقریبا میشه گفت مشکلی با پورت این دیتا سنتر نداشتم!
آپتایم 100% تضمینی ، قیمت نسبتا خوب ، پهنای باند نسبتا ارزان ، IPMI رایگان و.... امکانات خوبی داره.
اما در مورد ابیوس. تا الآن طی این 7 ماه فعالیت عمومی (حدود 3 ماه هم یک سرور اختصاصی داشتم که سرور مجازی روش ارائه نمیشد و برای استفاده ی شخصی بود...) کلا 3 یا 4 تا ابیوز داشتیم. یه دونش تورنت بود ، یه دونش آتاک ، 2 تاش اسپم. از آی پی های مختلف. همه رو هم رسیدگی کردیم و با برخورد خیلی خوب مشکل حل شد! (در حال حاظر حدود 95 کاربر فعال داریم روی سرورهای سوئیس)
اصلا و به هیچ عنوان دوست نداشتم این بحث رو مطرح کنم اونم به صورت عمومی اما با توجه به اینکه review دیتا سنتر هست و اینکه فکر کردم اگر به صورت پیغام خصوصی این مورد رو بیان کنم ممکنه کدورتی پیش بیاد ترجیح دادم اینجا مطرح کنم.
جناب آقای مسعودی ، بنده شخصا از دوستان و همکاران شما هستم. اما یک سوال:
مگر ما هم از همین دیتا سنتر سرویس ارائه نمیدیم؟ مگر ما هم در همین انجمن فعالیت نداریم؟ (جاهای دیگری هم داریم! یکی از اونها این انجمن هست) اصلا خودمون رو با شما مقایسه نمیکنم. نه تنها ما ، بیش از 100 نفر دیگه که خودتون اشاره کردید فقط پنل مستقیم در این دیتا سنتر دارن!!!!
چرا شما مشکل ابیوس دارید و ما نداریم؟ یکی از دلایلش رو من بیان میکنم:
کسی که کارش اتاک و کلا ***ی و هم و اینطور چیزا هست ، هیچ موقع نمیره دنبال سروری باشه که بشه بهش اطمینان کرد... و همه چپیش عادی باشه! دنبال چیزی میگرده که فقط آی پیش رو عوض کنه!!! همین!
حالا وقتی توی گوگل جستجو میکنه و لینک دوم سوم لینک تاپیک شما هست که یک وی پی اس ویندوز رو میدید 7 هزار تومن! (که 3 4 تومن فقط هزینه ی خود آی پی هست!) ، از کی خرید میکنه؟ مسلما از شما. و این یک امر طبیعی هست که ابیوس زیاد هم دریافت کنید!
وقتی یک کاربر که هنوز فرق ویندوز و لینوکس رو نمیدونه (در برخی موارد حتی فرق لینوکس رو با آفتابه هم نمیدونه!!!) میاد و میبینه با 6 7 هزار تومن میتونه وی پی ان سرور راه بندازه شروع کنه به وی پی ان فروختن ، مسلمه که توان اینکه کاربرانش رو مدیریت کنه نداره.. نمیتونه جلوی تخلف کاربران رو بگیره... مسلمه که ابیوس میاد...
من اصلا کاری به سیاست های قیمت گذاری شما نداشته و ندارم! مربوط به من نمیشه و سیات کاریتون این هست.. به خودم هم اجازه نمیدم که بخوام عیب ها یا نقص های این سیاست کاری رو بیان کنم چون نه اینجا جای این حرف ها هست و نه من در حدی هستم که بتونم نقدی بکنم بر شما! اگر چیزی گفتم صرفا برداشت من بوده و من دلیل ابیوس ها رو این مورد میدونم! اگر فکر میکنید کوچکترین مشکلی داره صحبت های من و از روند حرفه ای به دور هست بفرمایید تا تتغییر بدم.
در مورد اینکه سرورتون چند ساعت داون بوده ، اشتباه 99% از سمت دیتا سنتر هست! اما 1 درصد از سمت خود شما که درخواست IPMI ببر روی سرور ندادید که در جنین وضعیت هایی دسترسی داشته باشید!
در کل فکر میکنم بعد از حدود 10 11 ماه فعالیت با این دیتا سنتر ، اجازه ی این رو داشته باشم که Review بدم در موردش:
پشتیبانی 6/10
کیفیت کلی : 8/10
پورت: 8/10
کیفیت سخت افزار: 7/10
محلی برای بیزنس مطمئن و امن: 8/10
قیمت نسبت به کیفیت: 8/10
اما در کل :
1- هیچ ارزانی بی علت نیست. هیچ گرانی هم علت کیفیت نیست!!!
2- به هیچ عنوان با واسطه از دیتا سنتر ها خرید نکنید! بنده به شخصه از 4 نفر از معتبر ترین های بازار هاستینگ ایران (از نظر تجربه و علم) خرید کردم و بزرگترین ضرر ها رو خوردم! نه از دیتا سنتر های بیخود! از Single Hop ، از Soft Layer و ...... واسطه نهایت کاری که میتونه برای شما بکنه اینه که مشکلات شما رو انقال بده به دیتا سنتر! در اکثر موارد بعد از اینکه چند بار چیگیر بشن خسته میشن و دیگه بیخیال کار شما میشن. سودش رو بیخیال میشن و شما هم باید بیخیال فایل هاتون بشید! که این یعنی از بین رفتن کل کار شما!
3- نظر یک شخص ، هیچگاه سند نیست... پس به دنبال دیگر نظرات هم باشید! (نه نظر شخص بنده سنده! نه نظر شخص آقای x ...) البته به این نکته هم توجه کنید که نه من وقت اضافه دارم ، نه جناب مسعودی و نه هیچ کس دیگه... پس فکر نکنید با این دیتا سنتر دشمنی داریم! یا از روی بیکاری حرفی میزنیم! فقط میخوایم کمک کنیم!
امیدوارم کسی از گفته های بنده ناراحت نشه! و تونسته باشم کمکی بکنم به دوستان...