-
March 24th, 2012, 14:48
درخواست معرفی یک برنامه نویس امانتدار،باوجدان،منصف،خوش قول و مسلط برای طراحی یک سایت نیازمندیها
سلام دوستان
باور می کنین اگه بگم از تابستون سال گذشته دنبال برنامه نویس برای طراحی سایتم هستم...ولی هرکس پیدا شده یه مشکلی داشته...
اولی صفحه اول سایت رو آورد بالا و غیبش زد...هرچی زنگ می زدم جواب نمی داد...
دومی اینقد امروز فردا کرد که خسته شدم...
سومی که یکی از کارام الان دستشه باید تا حالا تحویل میداد ولی هنوز نداده...الان هم به ایمیل و تلفنام جواب نمیده...
جالب اینجاست که در مورد همشون هرچی که هزینه خواستند گفتم چشم و به موقع بشون پرداخت کردم...
خواهش می کنم اگه یه برنامه نویس با خصوصیات ذکر شده سراغ دارید معرفی کنید...
یک نفر که باخیال راحت ایدمو بش بدم...مطمئن باشم امانتداره...
البته شرکتهای معتبری هم هستند که میدونم کارمو خوب انجام می دن...ولی متاسفانه قیمتاشون اونقد نجومی بود که از عهدش بر نمیومدم...
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید...البته اگه با نمونه کار باشه که خیلی بهتره...
-
-
March 24th, 2012 14:48
# ADS
-
March 24th, 2012, 14:52
عضو انجمن
پاسخ : درخواست معرفی یک برنامه نویس امانتدار،باوجدان،منصف،خوش قول و مسلط برای طراحی یک سایت نیازمندیها
ثبت آنلاین دامنه | ثبت دامنه .com تنها 34900تومان | مالکیت 100% دامنه
نمایندگی دامنه | بدون هیچ نامی از دیتا ارقام | ثبت آنی دامنه|خرید ارزان دامنه
دیتاارقام
-
-
March 24th, 2012, 14:54
پاسخ : درخواست معرفی یک برنامه نویس امانتدار،باوجدان،منصف،خوش قول و مسلط برای طراحی یک سایت نیازمندیها
php اگر خواستید در خدمتیم..
-
-
March 24th, 2012, 14:58
عضو انجمن
سلام
پیشنهاد میکنم به ParsCoders.com پارس کدرز بهترین محل برای انجام پروژه ها مراجعه کنید برنامه نویس و طراحهای حرفه ای اونجا هستن و با خیال راحت و قیمت مناسب کارتون رو انجام بدید موفق باشید
-
-
March 24th, 2012, 15:13

نوشته اصلی توسط
sales data
زبان برنامه نویسی ؟
ممنون از پاسخاتون
البته من تخصص ندارم...ولی پرس و جو کردم گفتن php بهتر از همست...
---------- Post added at 02:13 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

نوشته اصلی توسط
0060
سپاس...
نمونه کار تو سایتشون ندارن ؟
-
-
March 24th, 2012, 15:22
Asp.Net در خدمتتون هستیم .
برنامه نویسی چند لایه .تحت EF .
نمونه کار پ.خ شد .
-
-
March 24th, 2012, 15:28
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nakhoda
سلام دوستان
باور می کنین اگه بگم از تابستون سال گذشته دنبال برنامه نویس برای طراحی سایتم هستم...ولی هرکس پیدا شده یه مشکلی داشته...
اولی صفحه اول سایت رو آورد بالا و غیبش زد...هرچی زنگ می زدم جواب نمی داد...
دومی اینقد امروز فردا کرد که خسته شدم...
سومی که یکی از کارام الان دستشه باید تا حالا تحویل میداد ولی هنوز نداده...الان هم به ایمیل و تلفنام جواب نمیده...
جالب اینجاست که در مورد همشون هرچی که هزینه خواستند گفتم چشم و به موقع بشون پرداخت کردم...
خواهش می کنم اگه یه برنامه نویس با خصوصیات ذکر شده سراغ دارید معرفی کنید...
یک نفر که باخیال راحت ایدمو بش بدم...مطمئن باشم امانتداره...
البته شرکتهای معتبری هم هستند که میدونم کارمو خوب انجام می دن...ولی متاسفانه قیمتاشون اونقد نجومی بود که از عهدش بر نمیومدم...
ممنون می شم اگه راهنمایی کنید...البته اگه با نمونه کار باشه که خیلی بهتره...

اون افرادی رو که تا الان باهاشون کار کردید و به نتیجه نرسیدید رو می شه معرفی کنید یا به من پ خ بدید
چون ما اردیبهشت می خواییم یک پرژه رو استارت بزنیم و نیاز به یک برنامه نویس حرفه ای php دارم
می خوام ببینم اون افراد کی هستن تا در مورد اونا دریگه تحقیق نکنیم
ممنون می شم راهنمایی کنید
با سپاس
-
-
March 24th, 2012, 15:33
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
nakhoda
سپاس...
نمونه کار تو سایتشون ندارن ؟
این سایت جهت آشنا کردن برنامه نویس و کسی که درخواست انجام پروژه داره هست
شما یک حساب میسازید درخواستی رو که دارید کامل مینویسید و برنامه نویسها یا همون مجری میان به شما قیمت میدن شما از بین مجریا که بهتون قیمت دادن با توجه به رتبه ای که دارن یکی رو انتخاب میکنید و هزینه رو به حساب سایت میریزید وقتی 100% پروژه شما انجام شد و شما تایید کردید پول به برنامه نویس یا همون مجری داده میشه
جای مطمئنی هست هم برای شما که کارتون درست انجام بشه هم برای برنامه نویس که بعد از انجام پروژه پولشو میگیره
قوانین سایتشون رو بخونید http://www.parscoders.com/tos.php
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
اون افرادی رو که تا الان باهاشون کار کردید و به نتیجه نرسیدید رو می شه معرفی کنید یا به من پ خ بدید
چون ما اردیبهشت می خواییم یک پرژه رو استارت بزنیم و نیاز به یک برنامه نویس حرفه ای php دارم
با سپاس
تو خواستی استارت بزنی بگو من میام
ویرایش توسط 0060 : March 24th, 2012 در ساعت 15:35
-
-
March 24th, 2012, 15:38
عضو انجمن
من یه نفر رو بهتون پیشنهاد می دم
که وجدان کاری دارند و به مشتریان خود متهد هستن
و حدود 2 ساله میشناسمش
و تا حالا نشده طراحی وب چیزی ازش بخوام نتونه انجام بده
آقای علی کریم آبادی
سازنده آمار سرويس نمايش افراد آنلاين و بازديد - سازنده ليست سرويس وب دايرکتوري ايراني
info@maker.ir
کارشون بنده به شخصه تایید می کنم
و آدم معتمدی هستن و هزینه ی بالا نمی گیرن
ویرایش توسط vps-baran.ir : April 11th, 2012 در ساعت 22:05
-
تعداد تشکر ها ازvps-baran.ir به دلیل پست مفید
-
March 24th, 2012, 15:40

نوشته اصلی توسط
0060
این سایت جهت آشنا کردن برنامه نویس و کسی که درخواست انجام پروژه داره هست
شما یک حساب میسازید درخواستی رو که دارید کامل مینویسید و برنامه نویسها یا همون مجری میان به شما قیمت میدن شما از بین مجریا که بهتون قیمت دادن با توجه به رتبه ای که دارن یکی رو انتخاب میکنید و هزینه رو به حساب سایت میریزید وقتی 100% پروژه شما انجام شد و شما تایید کردید پول به برنامه نویس یا همون مجری داده میشه
جای مطمئنی هست هم برای شما که کارتون درست انجام بشه هم برای برنامه نویس که بعد از انجام پروژه پولشو میگیره
قوانین سایتشون رو بخونید
ParsCoders.com
---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:32 PM ----------
تو خواستی استارت بزنی بگو من میام

دوست عزیز هر برنامه ای رو نمیشه به طور کامل در معرض دید عموم گذاشت
این دوستمون میگن ایده دارن و می خوان مخفیانه توسط یه ادم امانت دار کارشون رو انجام بدن
مشکلشون اینه
---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
با سپاس
درخواست منم هست . لطفا اسم یا ادرس وبسایتشون رو بزارین
-