کاربران و همکاران محترم.
احتراما، پلن های قابل ارائه سرور های مجازی ایران همراه با DirectAdmin "رایگان و کاملا مدیریت شده و امن Fully-Managed & Secured به استحضار می رسد:
- تکنولوژی های مجازی ساز Full KVM و Xen
- ارسال سفارش آنلاین
کاربران و همکاران محترم.
احتراما، پلن های قابل ارائه سرور های مجازی ایران همراه با DirectAdmin "رایگان و کاملا مدیریت شده و امن Fully-Managed & Secured به استحضار می رسد:
- تکنولوژی های مجازی ساز Full KVM و Xen
- ارسال سفارش آنلاین
ویرایش توسط tthost : May 10th, 2012 در ساعت 21:44
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
سلام
آقا من الان از شما Vps ویندوز خریدم
ولی به من گفتید که الان نمیتونید تحویل بدید!
صبح تیکت گذاشتم که کی میتونید هنوز جواب نگرفتم!
لطفا تکلیف منو روشن کنید!
به من گفتید که سخت افزار سرورهاتون تو گمرک هستن و تا اونارو نصب نکنید امکان اختصاص دادن سرور ویندوز ندارید!!!
اگه نمیتونید چرا سفارش میگیرید؟!
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
کاربران و همکاران گرامی
تا 15 فروردین کلیه سرور های مجازی لینوکس در فن آوری اطلاعات دهکده وب ( داخل کشور / خارج از کشور ) با دایرکت ادمین رایگان و منیج شده ارائه می گردند
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
با سلام
من متاسفانه نتونستم سرور های مجازی خارج از کشورتون رو در سایت پیدا کنم . اگر ممکنه مشخصات پلان ها رو همین جا ذکر بفرمایید.( درصورت امکان با لینک سفارش) .
پس یعنی الان لینوکس + دایرکت ادمین مجانی آماده تحویل دارید ؟
---
خب رایگان بودن دایرکت ادمین تا کی هست؟ ( تا هر زمانی که سرور تمدید بشه؟)
---
برای کنترل پنل پلسک ( برای یک دامنه) که رایگان هست نصب میکنید؟ رایگان ؟
ویندوز یا لینوکس؟
مقدار رم نیاز؟
با سلام و سپاس
قیمت ها و مشخصات سخت افزاری سرور های مجازی خارج از کشور با دایرکت ادمین رایگان نیز به مانند تعرفه مندرج در لینک زیر هست
http://www.webhostingtalk.ir/f15/42175/#post386930
با 2 تفاوت
1- مجازی ساز Vmware Esxi هست ( منابع اختصاصی )
2- ترافیک پهنای باند ماهیانه محاسبه نمی گردد و می تونین تا چند ترابایت استفاده نمایید
در صورتی که مایل به تهیه بودید با info at webvillage.ir تماس بگیرید
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------
بله در داخل و خارج از کشور
تا زمانی که این سرویس در سایت ارائه بشود
Plesk دیگر نسخه یک دامین رایگان ارائه نمی کند، اگر می خواهید باید لایسنس پلسک بگیرید
سری جدید سرور های مجازی لینوکس/ویندوز ایران با تکنولوژی جدید و فوق العاده Full KVM همراه با کنترل پنل ریست/خاموش/روشن/کنترل پهنای باند/VNC/ دیسک رام انواع سیستم عامل ها و ... قابل ارائه می باشد
امکان ارائه "همزمان به 2 پورت مجزا اینترنت و اینترانت همراه با آی پی اینترنت و اینترانت میسر می باشد.
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)