-
March 22nd, 2012, 18:33
پاسخ : آموزش نصب VMware بر روی سیستم خانگی
سلام. یه راهنمایی می خوام. زیاد سرچ کردم. اما متاسفانه بی نتیجه بود. مشخصات سیستم من اینه
Motherboard: ASUS P6T
CPU: Core i7 20
RAM: 6GB DDR III 1600
میخوام بدونم امکان نصب ESXi و یا هر سیستم عامل virtual دیگه مثل XEN , Hyper V , ... رو دارم که هزینه کنم و ۱۲ گیگ دیگه رم اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
به مادربردم شک دارم که virtualization رو ساپورت میکنه یا نه
-
-
March 22nd, 2012 18:33
# ADS
-
March 23rd, 2012, 00:38
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
payam_pprr
سلام. یه راهنمایی می خوام. زیاد سرچ کردم. اما متاسفانه بی نتیجه بود. مشخصات سیستم من اینه
Motherboard: ASUS P6T
CPU: Core i7 20
RAM: 6GB DDR III 1600
میخوام بدونم امکان نصب ESXi و یا هر سیستم عامل virtual دیگه مثل XEN , Hyper V , ... رو دارم که هزینه کنم و ۱۲ گیگ دیگه رم اضافه کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.
به مادربردم شک دارم که virtualization رو ساپورت میکنه یا نه
با درود
دوست عزیز شما نمیخواین که با سیستم خانگی سرور مجازی ارایه بدین که فقط در حد یادگیری و استفاده شخصی خوبه ( به نظر من )
بعد سیستم شما VMware-workstation و Vmware Player میتوانین نصب کنید. البته کلاینت های دیگری هم هست. ولی من با این 2 مورد کار کردم در سیستم خانگی. رم و سی پی یو و ... هم کافیه
با احترام.
-
-
March 23rd, 2012, 01:01
ممنون از جواب سریعتون.
من منظورم این بود که میشه ESXi رو نصب کرد؟ میخوام کار با خود سیستم عاملش و نصبش و ... رو یاد بگیرم. گاهی هم پروژه هایی واسه شرکت های کوچیک بهم میخوره. میخوام بدونم میشه روی این سیستم های خانگی واسشون این سرور های مجازی رو ارایه بدم یا خیر. ممنون
-
-
March 23rd, 2012, 01:14
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
payam_pprr
ممنون از جواب سریعتون.
من منظورم این بود که میشه ESXi رو نصب کرد؟ میخوام کار با خود سیستم عاملش و نصبش و ... رو یاد بگیرم. گاهی هم پروژه هایی واسه شرکت های کوچیک بهم میخوره. میخوام بدونم میشه روی این سیستم های خانگی واسشون این سرور های مجازی رو ارایه بدم یا خیر. ممنون
با درود
Vmware Esxi بر روی لینوکس نصب میشه و امکان نصب روی ویندوز نیست . ( تا جایی که بنده میدونم ). و در مورد hyper-v شما میتوانین روی سیستم تون windows 2008 R2 نصب کنید و از hyper-v استفاده کنین. اینم بگم ( تا جایی که من میدونم). ولی تو کلاینتی که در بالا گفتم کار میده.
بر روی سیستم خانگی باید ایپی ثابت از ISP تقاضا کنید و بگیرین تا بتوانین مجازی ساز استفاده کنین.
با احترام
-
-
March 23rd, 2012, 01:27
ممنون. من اصلا منظورم بر روی ویندوز نبود. فقط خواستم اینو بدونم که مادربورد من قابلیت ویرچوالیزیشن رو داره یا خیر. و اینکه میتونم مثل یه سرور واقعی (البته با بار کمتر) ازش بهره بگیرم یا نه. به هر حال ممنون از وقت و جوابتون
-
-
March 23rd, 2012, 01:37
عضو جدید

نوشته اصلی توسط
payam_pprr
ممنون. من اصلا منظورم بر روی ویندوز نبود. فقط خواستم اینو بدونم که مادربورد من قابلیت ویرچوالیزیشن رو داره یا خیر. و اینکه میتونم مثل یه سرور واقعی (البته با بار کمتر) ازش بهره بگیرم یا نه. به هر حال ممنون از وقت و جوابتون
با درود
مشخصات سیستم خوبه
مثل 1 سرور که نه . ولی برای کارهای معمولی خوبه.
همانطور که میدانید ایران سرعت خوبی نداره یوزرهای خانگی. قطعی برق. و... مشکلات دیگه. ( برای کاربر اصلا پیشنهاد نمیدم ولی برای استفاده شخصی خوبه)
با احترام
-
-
March 23rd, 2012, 01:52
-
-
March 23rd, 2012, 14:04

نوشته اصلی توسط
payam_pprr
ممنون از جواب سریعتون.
با سلام
بله دوست عزیز شما اول باید VMware-workstation را دانلود کنید و نصب کنید و توسط این برنامه یه محیطی در اختیار شما قرار میده که میتوانید هر مجازی سازی دوست دارید نصب کنید و هیچ مشکلو محدودیتی نداره
موفق باشید.
---------- Post added at 01:04 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------

نوشته اصلی توسط
softsky
سلام
-در مورد vmware esxi بالاخره متوجه نشدیم این سیستم عامل هست یا نه؟!
- ایا مستقیما روی سیستم نصب میشه یا باید روی لینوکس(مثلا سنتوس) نصب بشه؟
سلام
یه جورایی اگر بخوام جوری توضیح بدم که متوجه بشید
یه برنامه کاملا جداگانه هست که محیطی را با نصبش به وجود میاره که میتوانید سرور یا کامپیوتری که روی آن نصب میشه را کنترل کنید و به چند بخش تقسیم کنید و در هر بخش یه سیستم عامل مثل ویندوز و لینوکس نصب کنید.
ابتدا برنامه VMware-workstation را دانلود و نصب کنید که به سیستم خانگی شما آسیب نخوره و مشکل پیش نیاد بعد روی این برنامه که انگار یک کامپیوتر جدا هست ESXI را نصب کنید.
-
-
March 23rd, 2012, 16:52
عضو جدید
با درود دوست گرامی رو مجازی ساز VMware-workstation میشه Esxi نصب کرد؟
و مورد بعدی ( میشه بجای ویندوز رو سیستم لینوکس نصب کنن و Esxi نصب کنین.
اینجوری دیگه ویندوزتان هیچی میشه واسه همین پیشنهاد ندادم.
با احترام
-
-
March 23rd, 2012, 16:57

نوشته اصلی توسط
_omid_
با درود دوست گرامی رو مجازی ساز VMware-workstation میشه Esxi نصب کرد؟
و مورد بعدی ( میشه بجای ویندوز رو سیستم لینوکس نصب کنن و Esxi نصب کنین.
اینجوری دیگه ویندوزتان هیچی میشه واسه همین پیشنهاد ندادم.
با احترام
بله نصب میشه و قبلش نیازی نیست هیچ سیستم عاملی نصب بشه
کافیه تو VMware-workstation مجازی سازی جدید را انتخاب کنید و فایل نصب حالا به صورت ISO هست یا سی دی و ... esxI بگذارید و از اون بوت کنه و نصب کنه فقط همین نیازی به ویندوز و لینوکس و ... نیست اصلا ربطی به اونا نداره تمام اونا رو سرورهایی که توسط exsi میسازید بعدا نصب میشن
EXSI به قول معروف مادره (مجازی سازی تولید سرور) و لینوکس و ویندوز روش نصب میشن
ویرایش توسط tofanweb : March 23rd, 2012 در ساعت 17:00
-