-
March 21st, 2012, 12:20
پاسخ : شبکه پرداخت انلاین ملت خراب شد

نوشته اصلی توسط
sanjeshpc
بله ، برای من همیم مشکل پیش اومده توی صفحه پردخن بانک ملت می زنه پرداخت با موفقیت انجام شد، ارجاع به سایت پذیرنده ... پول از حساب مشتری کم میشه اما به حساب فروشگاه واریز نمیشه و بعد از نیم ساعت دوباره به حساب خربدار برگشت می خوره و اینجا سر فروشنده بی کلاه می مونه...
این مورد رو خودم چند بار با مبالغ مختلف تست کردم و در هر بار بعد از نیم ساعت پول به کارتی که باهاش پرداخت کردم برگشت خورده...
دوستانی که اظهار لطف کردند ستل کنیم ، یک تراکنش رو دستی ستل کنید، دو تا رو ... نمی تونید پشت سیستم بشنید ببیند کی پرداخت کرده سریع ستل دستی کنید...
خب من چند بار این سیستم رو تست کردم وقتی دیدم که به چه راحتی پول به حساب خریدار بررگشت می خوره چطور می تونم بهش اعتماد کنم؟
فکر کنم این مشکل اصولا با نفس و ذات خدمات درگاه بانکی تناقض داشته باشه ولی می بینم به راحتی پذیرفته شده ...
اين مشکل جديد نيست و تو اينترنت بارها در موردش بحث شده.
خيلی شرکت ها اختلاف حساب مليونی دارند با به پرداخت سر اين موضوع.
-
تعداد تشکر ها از samansystems به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2012 12:20
# ADS
-
March 21st, 2012, 12:51
عضو انجمن
موافقم.عملکرد خوبی ندارن.من یک ایمیل به مدیریت روابط عمومی بانک ارسال کردم شاید بررسی کردن!
-
-
March 21st, 2012, 13:13
اگر به نتيجه رسيديد حتما اطلاع بديد.
ما از طريق بازرسی بانک بر عليه آقای گشتاسبی مدير شرکت به پرداخت شکايت مطرح کرديم هنوز به نتيجه نرسيده.
-
-
March 21st, 2012, 13:25
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
اگر به نتيجه رسيديد حتما اطلاع بديد.
ما از طريق بازرسی بانک بر عليه آقای گشتاسبی مدير شرکت به پرداخت شکايت مطرح کرديم هنوز به نتيجه نرسيده.
با اقای نوری اشنا هستم و از دوستان هستند مثل اینکه کلا مشکل مدیریتی و پرسنلی دارند!
-
-
March 21st, 2012, 13:38
آقای نوری خودشون از افراد با ادب :دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!! در اين شرکت هستند.
مکالمه ای از ايشون موجود هستش که ايشون ادبيات خودشون پشت تلفن به کار ميبرند. به جای پاسخ قانع کننده در مورد اختلاف مالی
-
-
March 21st, 2012, 13:41
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
آقای نوری خودشون از افراد با ادب :دی !!!!!!!!!!!!!!!!!!! در اين شرکت هستند.
مکالمه ای از ايشون موجود هستش که ايشون ادبيات خودشون پشت تلفن به کار ميبرند. به جای پاسخ قانع کننده در مورد اختلاف مالی
حتما سرش شلوغ بوده چون بچه خوبی!
این شرکت تجاری از بزرگترین معایبش به نظر من عدم تشخیص هویت هست یعنی من افرادی دیدم 13 سالشونه درگاه دارن!اگر برای اون مشکل مالی پیش بیاد واقعا کی قراره جوابگو باشه!
-
-
March 21st, 2012, 14:15
يعنی چون سرش شلوغه بايد الفاظ زشت بکار ببره ؟
دمش گرم!
-
-
March 21st, 2012, 14:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
samansystems
يعنی چون سرش شلوغه بايد الفاظ زشت بکار ببره ؟
دمش گرم!
نه خب نباید اینطور باشه حق با شماست منظورم این بود شاید به دلیل فشار کاری اینطور رفتار کرده چون در کل من از نزدیک باهاشون اشنا هستم و موردی ندیدم
-
-
March 21st, 2012, 14:20
کلا به پرداخت ادبياتش ادبيات فحش و فحش کشی هستش.
عملکردشم که ماشلا همه دارن ميبينند.
-
-
March 21st, 2012, 15:10
عضو جدید
این شرکت تجاری از بزرگترین معایبش به نظر من عدم تشخیص هویت هست یعنی من افرادی دیدم 13 سالشونه درگاه دارن...
نگاه کنید این که نشد دلیل، چون به یک فرد 13 ساله هم درگاه میده پس درگاهش باید اینجوری باشه... یک شرکت یا یک خدماتی میده یا نمیده دیگه حد وسطی وجود نداره... خوشبختانه من تازه درگاه گرفتم و توی همین چند روز اول تجربه بدی با این درگاه داشتم...
حالا ریس این شرکت خوش اخلاق هست و بچه خوبی و ... که جای بحث نیست. من الان از دیشب تا حالا چند بار آزمایشی یک مبلغ با کارت پرداخت کردم برگشت خورده انگار عید هست درگاه هم رفته تعطیلات... این که اسمش نشد درگاه بانکی ... . خب میشه نتیجه گرفت اصلا نمیشه روش حساب کرد.
-