-
March 21st, 2012, 11:41
عضو دائم
پاسخ : درخواست نمایدگی resellerclub
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
-
-
March 21st, 2012 11:41
# ADS
-
March 21st, 2012, 11:42

نوشته اصلی توسط
talahost.com
با سلام
فروش ویژه (ثبت .com با هزینه ی 17500 تومان) فقط برای سفارش هایی هست که در طلاهاست ثبت می شه، در واقع با ضرر هست. هزینه ی ثبت برای نمایندگان از 17700 تومان شروع می شه و با شارژ پنل تا 17300 تومان کاهش پیدا می کنه. هزینه های موجود برای نمایندگان، تا زمانی که دلار رشد زیادی نداشته باشه به همین صورت هست. با افزایش دلار یا کاهش آن، قیمت ها بصورت معقول زیاد یا کم می شوند.
قرار نیست سایت ما به ریسلر کلاب وصل بشه، پنل نمایندگان مجزا هست. در لینک زیر می تونید آموزش ثبت نام، شارژ آنلاین و آموزش کار با پنل را ببینید:
ثبت نام برای نمایندگی مجانی ثبت دامنه
فکر میکنم من بد گفتم - منظورم این بود که پنل ریسلری تو ریسلر کلاب بهم میدید دیگه چون منم نمایندگان فروش خودم رو دارم و اینکه می خوام قیمت ها رو تعریف کنم و به پنل کامل از دامینم داشسته باشم به همین دلیل میگم دوست عزیز و اینکه بتونم به whmcs متصلش کنم .
-
-
March 21st, 2012, 12:10

نوشته اصلی توسط
VatanDC
فکر میکنم من بد گفتم - منظورم این بود که پنل ریسلری تو ریسلر کلاب بهم میدید دیگه چون منم نمایندگان فروش خودم رو دارم و اینکه می خوام قیمت ها رو تعریف کنم و به پنل کامل از دامینم داشسته باشم به همین دلیل میگم دوست عزیز و اینکه بتونم به whmcs متصلش کنم .
متوجه ی منظورتون بودم، این لینک رو دیدید؟
ثبت نام برای نمایندگی مجانی ثبت دامنه
پنل مستقیم ریسلرکلاب هست و در لینک بالا آموزش ثبت نام در پنل وجود دارد.
---------- Post added at 11:10 AM ---------- Previous post was at 11:04 AM ----------
شاید شما بد متوجه شدید، Login Page آدرس مربوط به ورود نمایندگان است و مشتریان شما این آدرس را نمی بینند و همچنین آدرس Reseller Signup را فقط شما می بینید. شما هم می تونید چنین آدرسی برای مشتریان خود داشته باشید. (تمام تنظیمات در پنل قابل اعمال است.)
-
-
March 21st, 2012, 12:14
عضو دائم
سلام
VatanDC شما اگر میزان کارتون گسترده است از ریسلر کلاب خودتون نمایندگی بگیریرد راحت تره
اگر هم از سایر نمایندگان می خوایید نمایندگی بگیرید
از نظر اتصال به whmcs هم مشکلی وجود نداره
و به راحتی به whmcs متصل میشه
و فکر کنم امکان تعریف ساب ریسلر هم داره
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2012, 13:33
عضو انجمن
-
-
March 21st, 2012, 13:38
عضو دائم
-
-
March 22nd, 2012, 10:17

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
VatanDC شما اگر میزان کارتون گسترده است از ریسلر کلاب خودتون نمایندگی بگیریرد راحت تره
اگر هم از سایر نمایندگان می خوایید نمایندگی بگیرید
از نظر اتصال به whmcs هم مشکلی وجود نداره
و به راحتی به whmcs متصل میشه
و فکر کنم امکان تعریف ساب ریسلر هم داره
اخه در حال حاضر بیشتر از ماهی 300 400 دلار نیستش به همین دلیل می خوام فعلا نمایندگی کار کنم
با تشکر از توضیحاتتون
-
-
March 22nd, 2012, 10:32
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
VatanDC
اخه در حال حاضر بیشتر از ماهی 300 400 دلار نیستش به همین دلیل می خوام فعلا نمایندگی کار کنم
با تشکر از توضیحاتتون
پیغام خصوصی تون رو چک کنید.
-
تعداد تشکر ها از j4b3r به دلیل پست مفید