بله ما هم همین مشکل را داریم پول نمیاد داخل حساب های ما.
بله ما هم همین مشکل را داریم پول نمیاد داخل حساب های ما.
من الان تست کردم پول بعد 5 دقیقه به حساب اومد
دستگاه های pos ملت رو هم تست کردم بعد 7دقیقه به حساب اومد
ترمینالها و پورتهاشون شلوغ کم میاره باید یک فکری به حال خودشون بکنند
تقریبا از اول برج اسفند این مشکلات برای درگاه های اینترنتی و دستگاه های pos به وجود اومد
کلا نزدیک عید و یارانه ها که می شه بانکها به مشکل می خورند. حتی بانک صادرات دسترسی اینترنتی به حساب ها رو می بنده.
---------- Post added at 12:23 PM ---------- Previous post was at 12:20 PM ----------
اسکریپت ستل
دقت کنيد اونهایی که به حساب مشتری برگشت خورده ديگه ستل نميشه :دی
بله ، برای من همیم مشکل پیش اومده توی صفحه پردخن بانک ملت می زنه پرداخت با موفقیت انجام شد، ارجاع به سایت پذیرنده ... پول از حساب مشتری کم میشه اما به حساب فروشگاه واریز نمیشه و بعد از نیم ساعت دوباره به حساب خربدار برگشت می خوره و اینجا سر فروشنده بی کلاه می مونه...
این مورد رو خودم چند بار با مبالغ مختلف تست کردم و در هر بار بعد از نیم ساعت پول به کارتی که باهاش پرداخت کردم برگشت خورده...
دوستانی که اظهار لطف کردند ستل کنیم ، یک تراکنش رو دستی ستل کنید، دو تا رو ... نمی تونید پشت سیستم بشنید ببیند کی پرداخت کرده سریع ستل دستی کنید...
خب من چند بار این سیستم رو تست کردم وقتی دیدم که به چه راحتی پول به حساب خریدار بررگشت می خوره چطور می تونم بهش اعتماد کنم؟
فکر کنم این مشکل اصولا با نفس و ذات خدمات درگاه بانکی تناقض داشته باشه ولی می بینم به راحتی پذیرفته شده ...
ما هم همین مشکل رو 24 ساعت کامل داشتیم ستل زدیم و واریز شد بدون مشکل
بله مشکل بنده هم همینطوری حل شد. ستل بزنید حتما
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)