سلام خسته نباشید من یک بک آپ از دیتابیس دارم در حجم حدودا 70 مگابایت. حالا از طریق phpmyadmin که ایمپورت میکنم موقع ایمپورت خطای مموری میدهد و بک آپ ایمپورت نمیشود. برای ایمپورت بنده چه کنم؟ مرسی
سلام خسته نباشید من یک بک آپ از دیتابیس دارم در حجم حدودا 70 مگابایت. حالا از طریق phpmyadmin که ایمپورت میکنم موقع ایمپورت خطای مموری میدهد و بک آپ ایمپورت نمیشود. برای ایمپورت بنده چه کنم؟ مرسی
سلام برای این کار شماباید از طریق فایل PHP.ini این مورد رو افزایش بدید
الا احتمالا روی 8 هست
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
ویرایش توسط fara_server : March 20th, 2012 در ساعت 12:21
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
سلام
سال نو مبارک
ممنون از راهنمایی دوستان
بنده به فایل php.ini دسترسی ندارم و خود مدیر سرور دسترسی دارد که این افزایش را انجام نمی دهد و به بنده گفت باید با برنامه ایمپورت کنم ! ممنون می شم دوستان راهنمایی کنند خیلی برام ضروری هست. مرسی
از این ابزار استفاده کنید : http://www.rusiczki.net/blog/blogstu...mpSplitter.zip
SqlDumpSplitter................................... .................................................. ............
کانفیگ،امنیت بخشی و راه اندازی انواع سروها با هزینه مناسب | طراحی و برنامه نویسی تحت وب | جهت درخواست از اینجا اقدام نمایید.
--==--==--==--
!Linux Geek
ببخشید من دانلود کردم ولی نمی دونم چطور ازش استفاده کنم ! ممنون می شم راهنمایی بفرمایید. سپاس
به مدیر سرور بگین با ssh ایمپورت کنه...اگه بلد نیست این دستور رو بگین بهشون
کد PHP:
mysql -u username -p database_name < /home/usere-shoma/public_html/file.sql
این هم راهنمای کامل و تصویری نصب: Great MySQL mysqldump Split Utility | Jiv Studio
موفق باشید
--==--==--==--
!Linux Geek
سلام. موضوع این هست که متاسفانه مدیر سرور ما زورشون میاد که حتی یه جواب درست به بنده بدند چه برسه به اینکه بخواد این بک آپ رو توسطssh منتقل کنه یا مموری رو افزایش بده!
به هر حال ممنونم از دوستان مخصوصا دوست عزیزمون fara_server عزیز
میتونید از فایل php.ini استفاده کنید و مقدار رو در اون تغییر بدین و در روت هاست آپلود کنید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)