ببخشید من از freer استفاده میکنم وقتی کاربر پول رو پرداخت میکنه و برمیگرده ارور Uncaught exception میده ممنون میشم راهنمایی کنید
ببخشید من از freer استفاده میکنم وقتی کاربر پول رو پرداخت میکنه و برمیگرده ارور Uncaught exception میده ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام این مشکل مربوط به 2 شب پیش بود که ارتباط بانک و سایت با تایم اوت مواجه میشد . الان مشکل حل شده .
ما که هر کاری کردیم وقتی ماژول را نصب میکنیم در قسمت مدیریت گزینه تک پرداخت نمیاد!
سیستم خوبی هست اما برای ما اجرا نمیشه!
Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA █
سلام دوباره سوال خودم رو می پرسم
برای فروم های انجمن ساز پلاگین پرداخت نمینویسین ؟
واسه من شناسه شبا حساب رو ایراد میگیره ، میگه اشتباه
درصورتی که همین حساب در زرین پال فعال و بخوبی کار میکنه
شماره شبا رو هم بدرستی نوشتم
امیدورام همه مشکلات این سایت خدماتی برطرف بشه
موفق باشید
همه چی عالی
فقط باز یک نکته که اگر بتونید حل کنید میشه20
وقتی مثلا یک بار انصراف میدی از خرید برای بار دوم بخواهی اوکی کنی میگه اطلاعات نادرست اگه این هم حل بشه خیلی خوبه
من برای mybb پلاگین میخوام و اونم به این صورت هستش که وقتی حق اشتراک پرداخت بشه خود به خود کاربر جزو گروه vip بشه .پلاگین مورد نظر خود را اعلام کنید تا بررسی بشه
زرین پال همین پلاگین رو داره
دوست عزیز فکر نمی کنید یک کاریر که حرفه ای نباشه و بنده خدا آشنایی زیاد با اینترنت نداشته باشه با دیدن این صفحه بترسه؟ بهتر نبود مستقیم به بانک وصل می شد مگر اینکه کاریر سایت باشه؟
ویرایش توسط payam_shzbax : March 24th, 2012 در ساعت 02:58
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)