باسلام
بله برای ماه اول میباشد
در این مورد مشکلی بابت گرفتن نمایندگی رسمی از خود cPanel نداریم.(چون در حال حاضر میزبان بیش از 600 لایسنس بوده ایم) اما بنا به جلسه ایی که هیت مدیره داشتند تصمیم بر این شد که فعلا نمایندگی مستقیم از خود cPanel تهیه نشود.(اما در چندماه آینده حتما اینکار انجام میشود)سلام. عذرمیخوام سوال میکنم ، تخفیف برای یک ماه هست یا Lifetime ؟
بله میتوانید این کار را انجام دهید از طریق شارژ حساب کاربری خود و ما به شما یک کد تخفیف ارائه میدهیم تا در هنگام سفارش از آن استفاده کنید.(برای گرفتن درصد تخفیف از طریق ایمیل مذکور در تماس باشید)یک سوال دیگه اینکه آیا به عنوان Partner رسمی cPanel شروع به کار کردید یا اینکه نمایندگی دارید از Partner ها؟
در مورد پی پال هم مشکلی نیست میتونید موقع سفارش درگاه را PayPal انتخاب کنید و با دلار فاکتور را پرداخت نمایید.
پیروز باشیدما یک مبلغی رو (مثلا برای 10 لایسنس) نزد شما به عنوان اعتبار بذاریم و هر موقع که لایسنس نیاز شد درخواست فعالسازی لایسنس رو بدیم و شما تخفیف اعمال کنید؟
مورد دیگه اینکه من شخصا دلار رو حدود 1920 30 میتونم تهیه کنم. یعنی حدود 1000 تومان روی یک لایسنس VPS اختلاف قیمت میشه. دریافت به صورت پیپال هم دارید؟ Send Money ...