-
March 18th, 2012, 19:49
ماژوال nic.ir برای whmcs
با سلام
ماژوال رجیسترر NIC.IR آمده شد.
دوستان اول قصد داشتیم این ماژوال رو به صورت رایگان و اوپن سورس در اختیار همه قرار بدیم.اما دیدیم هنوز ناقص هست و باید امدی باشه تا تکمیل شه.
قیمت چندانی نداره. 12500 تومان به صورت مادام العمر و با پشتیبانی و بروزرسانی رایگان.
برای نصب به سایت زیر برید و در اونجا سفارش خودتون رو تکمیل کنید.
http://clients.afagh.info/cart.php?a=add&pid=38
بعد از سفارش به قسمت سرویس های من در داخل سایت برید و فایل رو دانلود کنید و در مسیر whmcs بریزید و Extract کنید.
این نسخه فقط قابلیت تغییر و نمایش DNS دامنه هایی که توسط شما در نیک ثبت شده رو داره.
انشالاه هرچه سریعتر نسخه 2 رو هم به صورت کامل و با کلییه امکانات نیک (ثبت ، کد انتقال، ساخت DNS، تغییر رابطه ها و نمایش و بروز رسانی وضعیت در پنل) بیرون میدیم.
اسکریپت هم توسط دوست خوبم php.source نوشته شد که به دلیل محبت مدیران در اسارت به سر می بره :دی
سوالی و یا انتقادی چیزی بود در خدمتیم.
-
-
March 18th, 2012 19:49
# ADS
-
March 18th, 2012, 19:55
عضو انجمن
پاسخ : ماژوال nic.ir برای whmcs
دامنه ها از طریق کدوم نماینده ثبت میشه؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
-
March 18th, 2012, 19:58
مهم نیست. ماژوال به صورت مستقیم با سایت نیک در ارتباط هست
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:57 PM ----------
در نسخه 2 قرار هست با استفاده از موجودی شما در حساب nic.ir (یونیت ها) دامنه به صورت اتوماتیک ثبت بشه
-
-
March 18th, 2012, 22:51
بله
دوستان یک رای گیری کنید. ببنیم اوپن سورس و به همین صورت بدیم یا 12500 مادام العمر اما با بروزرسانی و پشتیبانی؟
-
-
March 18th, 2012, 23:26
يونيت nic حدود 9 ماهی هستش که جمع شده و ديگه کسی يونيتی داخل پنل خودش نميتونه داشته باشه :دی
شما الان درخواست ها رو به epp با چه آدرسی ميزنيد ؟
-
-
March 18th, 2012, 23:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
znhost
در نسخه 2 قرار هست با استفاده از موجودی شما در حساب nic.ir (یونیت ها) دامنه به صورت اتوماتیک ثبت بشه
مگه سیستم یونیتی هنوزم هست؟؟؟
شرکت پرتو فرا رایان ، ارائه دهنده سرویس های میزبانی وب ، ثبت دامنه ، نمایندگی هاست و دامنه ، طراحی وب و...
PartoData.com [+]
,Services : WebHosting , Domain Registration , Reseller , FileHosting [+]
Server Locations : Iran , UK [+]
-
-
March 18th, 2012, 23:32
راستش من به روش ****** عمل می کنم. در حقیقت یک روبوت ساختم و از api نیک استفاده نمیکنم.
در مورد یونیت میگم 2 تا یونیتم چرا نمیشه استفاده کرد . نگو :دی
بجای یونیت میشه وصل شه سایت یکی از نماینده ها. و اونجا ثبت کنه. اما اگه شکایت نکنن خوبه :دی
-
-
March 19th, 2012, 01:22
سامان سيستم نماينده رسمی nic هستش و من به عنوان نماينده اين شرکت اعلام ميکنم که سيستم يونيتی که قبلا وجود داشت و ميشد نماينده به زير نماينده يونيت انتقال بده کلا جمع شده.
الان هر دامينی بخواد ثبت بشه يا بايد هزينه 7 هزار تومانی برای هر يونيت به طور مستقيم به Nic پرداخت بشه يا بايد از طريق epp که نماينده ها بهش وصل ميشن اينکار انجام بشه.
ليست نمايندگان nic: فهرست نمایندگان – ایرنیک
آدرس سايت شرکت: اس ای شانزده صفر يک - ثبت آنلاين دامين ملی
وبسايت نمايندگان شرکت: Redreseller - شبکه نمايندگی سرخ
-
-
March 19th, 2012, 02:02
من که منکر نشدم.
برای epp که شما میگید از سایت نماینده میشه رفت توش . (قاچاقی)
-
-
March 19th, 2012, 11:23
چه قاچاقی :دی ؟ نياز به رمز داره. آی پی سرورتون بايد روی سرور nic باز باشه.
شما حتما داريد به api يکی از نماينده ها وصل ميشيد ؟
-