کاربران و همکاران محترم.
احتراما، پلن های قابل ارائه سرور های مجازی ایران همراه با DirectAdmin "رایگان و کاملا مدیریت شده و امن Fully-Managed & Secured به استحضار می رسد:
- تکنولوژی های مجازی ساز Full KVM و Xen
- ارسال سفارش آنلاین
کاربران و همکاران محترم.
احتراما، پلن های قابل ارائه سرور های مجازی ایران همراه با DirectAdmin "رایگان و کاملا مدیریت شده و امن Fully-Managed & Secured به استحضار می رسد:
- تکنولوژی های مجازی ساز Full KVM و Xen
- ارسال سفارش آنلاین
ویرایش توسط tthost : May 10th, 2012 در ساعت 21:44
مهندس مصطفی رضوی
واحد فروش و بازاریابی فن آوری اطلاعات دهکده وب
info at webvillage dot ir
02537753093
چند ساعته تحویل میدین + مشخصات cpuلطفاً !
ببخشید میخواستم بدونم آیا امکان تغییر self-managed و Fully Managed در هر زمانی ممکن است؟
ممنون
با سلام
کمتر از چند ساعت تحویل می شود
پردازنده های سری Core I هستند، سرور های ارائه شده دارای سطح کیفی مطلوبی از حیث پردازش هستند
---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
وقت بخیر
این سرویس با دایرکت ادمین رایگان و به صورت کاملا مدیریت شده Fiully-Managed ارائه می شود
حال اگر مایل نباشید می توانید از این ویژگی استفاده نکنید و به انتخاب شماست
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
تلفن دفتر روابط عمومی و فروش 3093*3775*025
با سلام
من پلن شماره 4 رو خریدارم. خواهشا شماره حساب رو اعلام بفرمایید تا اقدام به واریز وجه نمایم .
البته شما فرمودید چند ساعته تحویل میدید که من این پنل رو برای شنبه بعد از ظهر میخوام .
با تشکر
وقت بخیر
از لینک زیر سفارش بدهید
فن آوری اطلاعات دهکده وب - سبد خرید
هم پرداخت آنلاین دارد و هم شماره حساب ها برایتان نشان داده می شود
فن آوری اطلاعات دهکده وب، 7 سال سابقه موفق در میزبانی وب، سخت افزار، شبکه و طراحی وب سایت www.webvillage.ir
خب من پنل رو ساعت 4 امروز بعد از ظهر خریداری کردم .
انشالله که زودی تحویل بگیرم و کیفیتش هم عالی باشه .
ipv6 رو سرویستون امکان ارائه اش هست؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)