نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    217
    تشکر تشکر شده 
    77
    تشکر شده در
    69 پست

پیش فرض پاسخ : ماجراي خريد هاست از هاست ايران و فرجام کار همه شرکت کنند

نقل قول نوشته اصلی توسط fazaha نمایش پست ها
    با سلام،
    اول روی سخن با جناب interanet :
    من فقط اون عکس ها را خوندم ، شما 2 بار ، یک مقداری لحنتون تهدید آمیز بود ، خب شرکتی مثل هاست ایران تحمل این مدل رفتاری را لابد ندارد ، شما بهتر بود اول سرویس را می گرفتید و بعد می گفتید که "خسارت من چه می شود؟"
    البته هاست ایران هم یک مقداری بی حوصلگی به خرج داده ، اما خب نمی توان زیاد به طرفین خرده گرفت و مسئله این قدر ها هم بزرگ نیست !

روی سخن با آریا :
    برادر آریا ، میشه لطفا لینک جایی که نوشته هاست ایران gold partner سی پنل است را بدید؟
    خودتان شاید باید بهتر بدانید که طبق قوانین معملات آمریکا ، هر کسی که با ایرانیان معامله کند جریمه اش 20 سال زندان و پرداخت 1 میلیون دلار جریمه می باشد .
    در نتیجه من اصلا فکر نمی کنم شرکت عظیم سی پنل که قسمتی از هیئت مدیره آن نیز اسرائیلی می باشد ، به خاطر ماهی 200،300 دلار پرداخت هاست ایران ، این خطر را به جان بخرد !!!!!
    لطفا شفاف سازی کنید!
    قبل از اين که بخواهند برام اکانت باز کنند و بعد بگن ما هزينه کرديم و پولتون قابل بازپرداخت نيست اتمام حجت کردم که اگه سرور داخل ايران هست بهم هاست بدهند اگه نيست هم که ديگه پول رو پس بدهند و برام پنل باز نکنند چون هاست خارجي نمي خواهم
    بعد حالا گيرم که من يه خورده لحن ام به مزاق هاست ايران خوش نيومده باشه هاست رو به من دادند و من خودم تست کردم در همون يک دقيقه اي که هاست براي من باز مي شد ديدم سرور سوئد هست حالا هر جا کاري ندارم بعد ديدم سرعت اش هم خوبه يه سر رفتم درب منزل و برگشتم ديدم هاست ارور مي ده و تيکت زدند که شما تهديد کرديد و ... ديگه با اين که بنده نه تنها توي اين فروم نمي خواستم تاپيک باز کنم بلکه مي خواستم سايت ام رو سريع راه اندازي کنم چون شب قبل اش خودم دي ان اس ها رو پيدا کرده بودم و دامنه ست شده بود چون دامنه هم ir بود يعني بنده بعد از دريافت هاست فقط مي خواستم تشکر کنم و بگم اقا خيلي ممنون و خوبه انشا الله که مشکلي نداره و من هم کارم رو شروع کنم که اين طور برخورد کردند و فکر کنم برخورد هاست ايران با اين کاري که کردند دو صد چندان تندتر از اون لحني بود که من با هاست ايران صحبت کردم چون اون در حد يک چت آنلاين بود ولي اونها در عمل اين حرکت رو از خودشون نشون دادند
    ولي اين که جناب Aria از من خواستند که به هاست ايران تماس نگيرم و بعد تهديد کردند که اگه تماس بگيرم پول ديگه به دستم نمي رسه فکر کنم تهديد بزرگتري هست که خودشون در پست هاي بعدي بيان کردند چه طوره که شما براي يک تماس تلفني با هاست ايران تهديد مي کنيد که پولم رو پس نمي دهيد ولي بنده که مي خواهم هاست بخرم حق ندارم بدونم هاست کجا هست؟
    چه طور هست که شما مي گيد از ايراني بودن ... که همه شنيدند ولي به خودتون اجازه مي ديديد که ديگران رو تهديد کنيد و پول حلال اونها رو به قول خودتون با تهديد بالا بکشيد؟ اگه شما به اين مسائل و ايراني بودن و نبودن اعتقاد داريد نبايد در حرف و صحبت هاتون هم از اين عبارات استفاده کنيد که پولت رو پس نمي دهم با اين که اين پول ها خوردن نداره
    ویرایش توسط internet : October 27th, 2009 در ساعت 09:03

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)