-
March 13th, 2012, 18:25
هاستینگ [اشتراکی] خوب؟ چرا خوب؟ چرا بَد؟ ...
از بین هاستینگ های ایرانی (سرویس هاست اشتراکی) کدوم شرکت خوب کار کرده؟ چرا؟
از کدوم سرویس دهنده راضی هستید؟ چرا؟
امتیازات یه هاستینگ خوب چیه؟
از پشتیبانی سرویس دهندتون راضی هستید؟ چرا آره؟ چرا نه؟
برای یه تحقیقی نیاز به نظرات مخاطبین دارم، لطفاً جدی باشید!
به هیچ شرکتی توهین نکنید لطفاً 
لینک کمکی: Web Hosting Iran
تنک یو
-
تعداد تشکر ها از1eng.ir به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012 18:25
# ADS
-
March 13th, 2012, 20:33
عضو انجمن
-
تعداد تشکر ها ازmasoudgolchin به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 21:03
عضو انجمن
پاسخ : هاستینگ [اشتراکی] خوب؟ چرا خوب؟ چرا بَد؟ ...
پیر شدم ولی هنوز جای خوبی پیدا نکردم
همشون یه مشکل دارن ( شایدم مشکل از طرف منه ) 
امنیت ، آپتایم ، بک اپگیری روزانه ، پشتیبانی و جوابگویی در زمان مشکل ( نه تا وقتی همه چیز خوبه جواب بدن بعدش ... ) ، اینارو داشته باشه هزینه اش مهم نیست
با خیلیا کار کردم حتی شرکتهای به اسم بزرگ تعداد کمی ازشون خوب بودن خیلیاشون .... اونایی که خوب بودن واقعا علمشو داشتن موقعی که مشکلی پیش میومد سریع جواب میدادن و مشکل بررسی و سریع حل کردن سوالهای زیادی هم میپرسیدم جواب میدادن ولی اونایی که بد بودن موقع تمدید و بالا بودن سرور مثل بلبل جواب میدادن وقتی مشکلی بود غیب میشدن اینترنتشون قطع بود دسترسی نداشتن تلفنشون خاموش بود حتی با بعضیاشون وقتی صحبت میکردم معلوم بود خودم بیشتر ازشون حالیمه و ....
-
تعداد تشکر ها از0060 به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 21:34
عضو انجمن
این موضوع چه ربطی به بخش فروش داره!؟
از تو بعیده ممد
-
تعداد تشکر ها از CANOR به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 22:09
عضو انجمن
اکثر دیگه با هر کی دلتون بخواد کار کردیم
ولی نام نمی برم ولی این هاستینگ هایی با 4 تا تبلیغ و اینجور حرفا یه اسمی واسه خودشون ساختن موقع عمل که میرسه همشون شونه خالی میکنن
ولی از این حرف بگذریم
نه با حرف من این هاستینگ ها درست میشن نه این جواب سوال شما میشه
از هاستینگ ها هاست دی ال و پشتیبان واقعا خوب کار میکنن و زمانی یه هاستینگ خوب میشه که همه ی این چیزایی که گفتید رو یه جا داشته باشه ولی من دیگه با هاستینگ های ایرانی کلا کار نمیکنم
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 23:08
-
-
March 13th, 2012, 23:17
عضو انجمن
سلام
بنده با سرویس دهنده ایرانی کار نکردم زیاد اما در سرویس دهنده های خارجی با KVChosting کار کردم که میتون بگم لغت بینظیر شایسته این گروه هست
امنیت بالا، اپ تایم استثنایی و سرعت مناسب از مواردی هست که ازشون دیدم
در مورد پشتیبانی هم کیفیت سرویس اینقدر بالا و بی عیب بود که حتی یه بار هم نیازی به پشتیبانی نبود و در این مورد نمیتونم نظری بدم
ایسالا قسمت همتون بشه و امیدوارم دوستان هم روزی به این سطح از کیفیت برسند
-
تعداد تشکر ها از alef1 به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 23:29
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
alef1
سلام
بنده با سرویس دهنده ایرانی کار نکردم زیاد اما در سرویس دهنده های خارجی با KVChosting کار کردم که میتون بگم لغت بینظیر شایسته این گروه هست
در مورد پشتیبانی هم کیفیت سرویس اینقدر بالا و بی عیب بود که حتی یه بار هم نیازی به پشتیبانی نبود و در این مورد نمیتونم نظری بدم
اکثرا هاستینگ های خارجی که به همین صورتی هستند که شما میگید در کل مشکلی پیش نمیاد که نیاز به پشتبانی باشه
ولی اینجا با توجه به بازار کاری میزبان ها و درخواست مشتری که از اون سرویس دارن وجود داره وضعیت کمی با خارج از کشور فرق میکنه
-
تعداد تشکر ها از sebastian به دلیل پست مفید
-
March 13th, 2012, 23:49
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
sepastian
اکثرا هاستینگ های خارجی که به همین صورتی هستند که شما میگید در کل مشکلی پیش نمیاد که نیاز به پشتبانی باشه
ولی اینجا با توجه به بازار کاری میزبان ها و درخواست مشتری که از اون سرویس دارن وجود داره وضعیت کمی با خارج از کشور فرق میکنه
بله موافقم
فکر می کنم قسمت زیادی از بحث پشتیبانی در ایران و در مورد مشتری هایی که برخورد می کنیم باهاشون مربوط به کمبود دانش و تخصص هست و قسمت کمتری هم مربوط به مشکلات سرویس های ارائه شده
که تقریبا هر دو مورد در سرویس های خارجی وجود نداره
به همین دلیل هست که به نظر من اصلا پشتیبانی خوب جز در موراد خاص مزیتی محسوب نمیشه تا وقتی که هر دو طرف از تخصص کافی برخوردار باشن و موارد مهم همون اپ تایم سرعت امنیت و موارد اینچنینی هست و در درجات خیلی پایینتر پشتیبانی
-
تعداد تشکر ها از alef1 به دلیل پست مفید
-
March 17th, 2012, 23:40

نوشته اصلی توسط
alef1
سلام
این هاستینگ با ایران مشکل داره ؟ روی لیست کشور های موقع ثبت سفارش دیدم ایران هست ولی معلوم نیست مشکل داره یا نه .
ممنون
-