صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 34

موضوع: موسسه عصر شبكه يا سايبر تك؟

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    32
    تشکر تشکر شده 
    3,299
    تشکر شده در
    1,408 پست

پیش فرض پاسخ : موسسه عصر شبكه يا سايبر تك؟

ببینید جواب کامل شاید این باشه که :

شما ممکنه با اسم آموزشگاه هایی زیادی رو به رو بشید و این شک یا حس مقایسه برای شما بوجود بیاد !

ولی همیشه آموزشگاهی برتر هست که :

- رزومه مدرس آن سنگین تر باشد و حتما در مورد مدرس تحقیق کنید .
    * دقت کنید که مدرس کسی است که اولا سابقه ی عملیاتی زیادی داشته باشد و مسلط به مباحث تئوری و مسائل ارائه مطلب و تدریس آن باشد و ترجیحا مدارک مرتبط با همان موارد آموزشی را قبلا کسب کرده باشد !
    - امکانات سخت افزاری و نرم افزاری متناسب با رشته مورد نظر شما فراهم شده باشد .
    - محیط آموزشگاهی متناسب با هر رشته قابل قبولی را فراهم کرده باشد و از این نظر حتما "استاندارد" یا نزدیک به استاندارد باشد .
    - از نظر اعتبار و حسن سابقه وضعیت مناسبی داشته باشد .

* قبل از پرداخت هر وجهی درخواست حضور در یک جلسه توجیهی کنید و موارد ذکر شده را بررسی کنید .

2. تعداد تشکر ها ازOnline24 به دلیل پست مفید

3. # ADS

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    31
    تشکر شده در
    11 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط omid68 نمایش پست ها
    من نظرم کاملاً شخصی هست و هرکس حق انتخاب داره
    بله من دوره های هک و امنیت رو در این اموزشگاه رفتم
    در یک محیط کوچک 20 متری 30 نفر دانشجو داره ؟
    ویدئو پروژکتور از نسل اولیه هست و بعد از کلاس سر درد می گیری
    با رزومه استید من کاری ندارم در مورده کل اموزشگاه صحبت کردم
    روزی که کلاس داری تازه یادشون می افته باید فلان نر افزار رونصب می کردن که تیم پشتیبانی شون انجام نداده و هیچ کس هم پاسخگو نیست
    اینترنت در اختیار دانشجو قرار نمی دن می گن باید استاد بیاد بعد (خودشون انور دانلود می کنن بعد کلاس ها رو محدود می کنن!)
    دوست عزیز ما بحثمون در مورد دوره های مهندسی شبکه هست نه هکینگ!!!؟؟؟ تا اونجایی که من اطلاع دارم دوره های هک زیر نظر گروه آشیانه هستش و عصر شبکه فقط برگزار کننده هستش.در مورد کلاس هک من فکر کنم بیشتر از 20 متر باشه و حداقل فک کنم 15 - 16 دستگاه کامپیوتر داشته باشه و جالب اینه که من همیشه دیدم بچه های کلاس هک زودتر میان و قبل از استاد پای سیستمها هستن تا تمرین کنند اگر کیفیت سایت هک بد بود بیکار هستن زود تر سر کلاس بیان که تمرین کنند

5. تعداد تشکر ها از hamid_irani به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

24 پاسخ : موسسه عصر شبكه يا سايبر تك؟

فکر کنم من دیر اومدم تو بازی, ولی لازمه که یه خورده در رابطه با جایی که درس میخونم توضیح بدم, چون به اونها مدیونم

من دوره های سیسکو و میکروتیک رو تو عصر شبکه دارم میخونم(البته میکروتیک تموم شده دارم ccie میخونم). راستش من خیلی از این به اصطلاح موسسه ها رفتم.(مجتمع فنی, کهکشان, سایبرتک, . . . و بالاخره عصر شبکه), جالبه موقعی که رفتم سایبرتک پشت سر عصر شبکه خیلی بد گفتن , مثل این دوستمون بدون این که من چیزی در رابطه با عصر شبکه بپرسم. یه خورده برام عجیب بود, معمولا آدم به کسی که زورش نمیرسه پشت سرش بد و بیراه میگه. سرتون را درد نیارم گول ظاهرشون رو خوردم و ccna رو ثبت نام کردم, بعد از پایان ccna یکی از دوستانم گفت که بریم عصر شبکه و اونجا ادامه بدیم, میگن اونجا خیلی تخصصی تره, خدا رو صد هزار مرتبه شکر که حرف این دوستم رو گوش کردم, چون وقتی رفتم سر کلاس ccnp و خودم را با همکلاسی هام مقایسه کردم, دیدم هیچی بلد نیستم, اولا که خیلی چیزا رو نخونده بودیم ثانیا اصلا کار عملی انجام نداده بودیم( تازه اونهم با بهترین استادشون), دوباره برگشتم یه کلاس پایین تر و ccna رو با مهندس سبحانی خوندم بعد ccnp رو با مهندس شاهی و میکروتیک رو با مهندس خادمی, الان هم ccie رو دوباره با مهندس شاهی, آقا یه کلام بگم اونهم ختم کلام, خدایی شبکه میخواین بخونین برین عصر شبکه, درسته 4 یا 5 تا آزمایشگاه بیشتر ندارن ولی آزمایشگاه سیسکو میخواین ببینین , رک ccie میخواین ببینین, با تجهیزات میکروتیک میخواین کار کنین و مدرک اصلیشو بگیرین برین عصر شبکه(من اونجا امتحان دادم و مدرک میکروتیک رو گرفتم). آقای مهندس خادمی استاد این کاره. اصلا جاهای دیگه کلاس های سیسکو شون واقعا بچه بازیه, به خدا استاداشون نمیدونن ccie یعنی چی, تو سایبرتک از استادمون پرسیدیم مدرکت چیه؟ گفتش ccie, یه شماره هم داد و گفت که این هم ccie number من هست, ما هم که نمیدونستیم داستان چیه. بعدا که رفتیم عصر شبکه فهمیدیم اون شماره cisco ID بوده که هر کسی که یه امتحان از سیسکو رو قبول بشه اون ID رو بهش میدن. مثلا شما امتحان ccna بدین شما هم یه ID دارین ولی ccie no یه کد 5 رقمی که فقط کسانی که ccie lab رو پاس کرده باشن میتونن یه چنین شماره ای رو داشته باشن. من نمیدونم این آدما فکر نمیکنن که یه روزی دروغشون معلوم میشه؟! ! ! !

یه چیزه دیگه که خدمت این دوستمون بگم اینه که من چون به این موسسه الان ارادت دارم( به خاطر کیفیت و صداقتشون), رفتم اون ازمایشگاهی رو که میگفتن ,همینطوری اندازه گرفتم, حدود 50 متر( یه کم کمتر یا بیشتر) کسی که تو متراژ یه اطاق انقدر اشتباه میکنه, حساب بقیه حرفاش دیگه معلومه

7. تعداد تشکر ها از Rostami به دلیل پست مفید

عضو انجمن taghi.karimi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    237
    تشکر تشکر شده 
    1,618
    تشکر شده در
    1,255 پست

دوست من زیر خاکی بالا آوردید ؟

Contact us : Email : info@intelvps.in | Skype : m.tkarimi | Mob : 0939-6963596
    Dedicated server | VPS | Premium Web Hosting | Colocation | USA-Canada-Swis-Italy-IRAN █
    ...Wireless Network since 2008 |consulting and solution | Mcitp-CCNA-Mikrotik-CWNA

9. تعداد تشکر ها از taghi.karimi به دلیل پست مفید

عضو جدید root آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    11
    تشکر تشکر شده 
    230
    تشکر شده در
    104 پست

میکروتیک رو حتما از جای بگیر که طرف Trainer اصلی باشه و تو سایت Mikrotik تایید بگیر تا بتونه آزمون آنلاین برگزار کنه و مدرک بده
    خودم MTCNA رو Certificate هستم
    سیستمشون جالبه
    ارائه راه حل های جامع میزبانی وب و خدمات دیتاسنتر
    شرکت نگاه روشن پارس (سهامی خاص )

11. تعداد تشکر ها از root به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    7
    تشکر شده در
    7 پست

در مورد کلاسهای mcitp نظرتون با کدوم موسسه هست ؟
    سایبرتک یا موسسه عصر شبکه ؟

13. تعداد تشکر ها از Doracel به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    11
    تشکر شده در
    9 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط Doracel نمایش پست ها
    در مورد کلاسهای mcitp نظرتون با کدوم موسسه هست ؟
    سایبرتک یا موسسه عصر شبکه ؟
    دوست عزیز پیشنهاد می کنم خودتون حضوری برای مشاوره به این 2 آموزشگاه سر بزنید و از نظر فنی اونهارو مقایسه کنید اگر من اینجا اسم یک موسسه رو ببرم می گن که تبلیغ می کنه بهترین راه اینه که خودتون با مشاور هر دو موسسه صحبت کنید

15. تعداد تشکر ها از hamid07 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

سلام دوستان
    من بازم شک دارم اصلا نمیدونم چیکار کنم کدوم آموزشگاه ثبت نام کنم!!! لطفا راهنمایی بیشتر بفرمایید!

17. تعداد تشکر ها از Sahar6749 به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    1
    تشکر شده در
    تشکر شده 1 بار در 1 پست

من بر اساس تجربه ی شخصی خودم، برای دوره های mcitp، مؤسسه امیرچوپانی رو پیشنهاد میکنم همه دوره ها رو خود مهندس امیر امیرچوپانی تدریس میکنه. به جرأت میتونم بگم با بیش از 15 سال سابقه ی تدریس از بهترین و با تجربه ترین مدرسین mcitp و mcse در ایران و شاید دنیا باشه . نکته مهمی که توی روش آموزشی ایشون هست اینه که در کنار آموزه ها تلاش میکنه فکر کردن رو به شاگردانش یاد بده..

سؤالی همه که خودم داشتم اینه که برای CCNA در حال حاضر خود مهندس شاهی در مؤسسه عصر شبکه کلاس بر میدارند یا نه؟ و اگر نه چه اساتیدی برای این دوره در مؤسسه عصر شبکه پیشنهاد میشه؟ ممنون

19. تعداد تشکر ها از Retex به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    662
    تشکر شده در
    426 پست

سیسکو و مایکروسافت فقط CyberTech ... در واقع تو دو سه سال اخیر همواره رتبه اول رو داشته از همه نظر. کهکشان رتبه دوم و کاریار ارقام رتبه سوم.

21. تعداد تشکر ها از ≡ ALEX ≡ به دلیل پست مفید

صفحه 2 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)