سلام
من بودم نمی خریدم نرم افزار به روزش خوبه و نرم افزار طراحی هم جدا خرید کنید یا دانلود کنید 36 هزار تومان پول تبلیغات تلویزیونیه.
سلام
من بودم نمی خریدم نرم افزار به روزش خوبه و نرم افزار طراحی هم جدا خرید کنید یا دانلود کنید 36 هزار تومان پول تبلیغات تلویزیونیه.
من نظرشخصیم اینه که اگر شما مثلا یک شناختی در مورد این برنامه ها دارید خودتون از طریق گوگل خیلی راحت تر می تونید چیزایی که مورد نیازتونه رو یاد بگیرید.
تو این دی وی دی ها چون حجم اموزش بالاست حوصلتون نمی شه نگاه کنید! من مطمئنم!البته شایدم از شیرازی بودن من بوده
اما من خیلی از این ها خریدم اما نصفه ولش کردم چون نصف محتوایاتش به کاره ادم نمیاد!
ولی پک کلش 36 تومن واقعا مفته!
من فقط 250.000 تومن خرج آموزش و پلاگین های aftereffect کردم. البته تو این مورد راضی بودم
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
و یه چیز دیگه! 99% شرکت ها میان اینارو از یوتوب می گیرن ترجمه میکنن فقط!
من خیلی وقته از محصولات دریاسافت استفاده میکنم و بطوری که اکثر محصولات نرم افزاریش تهیه کردم ولی اینطور که به نظر میاد این محصولش چیزی نیست که در حد نسبتا حرفه کار کرده باشه چون هدف اینا فروش این بسته به مخاطبین عام هستش ( به دلیل تبلیغ در تلویزیون و رادیو) و الا یاد گیری سر فصل های فوق در اینترنت کار چندان دشواری نیست
منم خریدم عالیه اگه بخوای رایگان تقدیم میکنم آدرس منزل رو پ خ کن پست کنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)