یوزرهای پنل نمایندگی....
یوزرهای پنل نمایندگی....
ویرایش توسط shivahost : January 3rd, 2014 در ساعت 02:22
یعنی باید هر یوزری که توی hmcs عضو میشه تو پنل ریسلر کلاب به عنوان کاستمر اد کنیم که بتونه آنلاین ثبت کنه ؟
تنظیمات کرون جاب چطوری انجام میشه ؟
من الانم چک کردم باز هم متصل نشده
خط فوق را در کرون جاب وارد کنید. البته username خود را در هاست خود بنویسید و ضمنا آدرس whmcs خود را نیز درست وارد کنید. برای هفته ای یکبار هم تنظیم کنید.کد:php -q /home/username/public_html/whmcs/modules/registrars/resellerclub/resellerclubsync.php
کنترل پنل هاستتون چیه؟ اگر cpanel هست وقتی واردش می شوید یک گزینهcron jobs داره اونجا باید وارد کنید.
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:16 PM ----------
پ ن: ولی واقعا جالبه! شما هنوز نمی دونیدcron job چی هست قصد دارید هاستینگ راه اندازی کنید؟
cron.jpg
گزینه ای که داخل سی پنل میبینم اینه
فرض کنیم یوزر من tizparva حالا عین همین رو وارد کنم داخل کامنت ؟و hmcs رو داخل ساب دومین user نصب کرده باشم الان عین همین رو وارد کامنت کنم حله ؟کد:php -q /home/tizparva/public_html/user/whmcs/modules/registrars/resellerclub/resellerclubsync.php
مشکل ثبت نکردن دومین حل میشه ؟
یه سوال کلا چه کرون جاب هایی باید اد کنیم ؟
واسه هاست ، سرور ، دامین و سایر موارد (منظورم کل دسته بندی های محصولاتی که تو whmcs داریم ) آدرس ها به چه شکل میشه ؟
اونطوری که من فهمیدم این کرون جاب چک یکنه که چه سویسهایی تموم شده و ایمیل میفرسته واسه کاربر درسته ، پس بهتره واسه همه دسته بندی محصولاتمون یه کرون جاب تعریف کنیم ادرسشون چی میشه ؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)