بهتر هست از مادربورد گیگابایت استفاده کنید
بهتر هست از مادربورد گیگابایت استفاده کنید
▓ مدیریت سازمان یافته و رایگان سرور مجازی و اختصاصی : BergServer.com
▓ مرجع آمـوزش های مدیریت سرور و هاستینگ : WikiConfig.ir
بله دقیقا درست اشاره فرمودید مربوط به سنجش از دور هست این موضوع (به نطر میاد اواتار شما کاملا مناسب انتخاب شده :دی)
دوستانی که روی پروژه های مشابه کار می کنند با سیستم هایی با رم 24 گیگ پردازش انجام میدن
در مورد منبع تغذیه هم حتما همینطور خواهد بود از برندی معتبر تهیه خواهد شد
برای لینک هم ممنون حتما بررسی خواهم کرد
شما برای پردازنده و برند رم چه پیشنهادی دارید؟
بله خودمم خیلی با MSI موافق نیستم و حتما یا Asus و یا گیگابایت تهیه خواهد شد
از دوستان کسی در مورد سری پردازنده های بولدوزر AMD اطلاعی ندارن؟
---------- Post added at 08:11 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
خیلی لطف کردید
بله دقیقا برای سیستم عامل و درایو swap در نظر داشتم که اگر بودجه اجازه بده از SSD استفاده کنم
ویرایش توسط alef1 : March 12th, 2012 در ساعت 22:32
واقعیت این هست که دقیقا نمیدنم در چه زمینه ای میخوان تحقیق و بررسی کنند بنده هم یک سری کلیات رو عرض کردم.بله دقیقا درست اشاره فرمودید مربوط به سنجش از دور هست این موضوع (به نطر میاد اواتار شما کاملا مناسب انتخاب شده :دی)
دوستانی که روی پروژه های مشابه کار می کنند با سیستم هایی با رم 24 گیگ پردازش انجام میدن
در مورد منبع تغذیه هم حتما همینطور خواهد بود از برندی معتبر تهیه خواهد شد
برای لینک هم ممنون حتما بررسی خواه
شما برای پردازنده و برند رم چه پیشنهادی دارید؟
سال 86-87 بود که با یک سیستم پنتیوم 4 و 2 گیگ رم تونستیم در IranOpen در لیگ فوتبالیت موفق بشیم، این پردازش Realtime بود.
حال اینجا اینکه ایشون میخوان از MATLAB یا یک نرم افزار دیگر رو مد نظر دارند رو نمیدونم اما هر چه هست همین پردازنده ای که در لینک معرفی شده و همچنین دو رم با برند معتبر بهترین کانفیگ رو به نظر بنده خواهد داشت. اگر نیاز به ذخیره سازی بالای اطلاعات هم هست که خوب نیاز به یک هارد با RPM بالا یا SSD است.
ولی از من میشنوید بی خیال این AMD بشوید چون خودم یک زمان از این برند استفاده کردم و مناسب این کار نیست.
ASUS برای مادربورد رو پیشنهاد میکنم.
ارادتمند
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
ممنونم
واقعیتش کار بر روی تصاویر راداری با استفاده از تکنولوژی InSAR هست و بدست اوردن پارامتر های زلزله به کمک تصحیح و تفریق تصاویر راداری گرفته شده قبل و بعد از زلزله و حل مسئله بصورت مع*** برای تعیین مجهول
نرم افزار هم matlab نیست و نرم افزاری هست که دقیقا برای این هدف ایجاد شده (البته نمیدونم که خود نرم افزار هم در زمینه استفاده از منابع سخت افزاری چقدر بهینه کد نویسی شده)
در مورد realtime بودن هم نه اصلا نیازی با این مسئله نیست و داده ها هفته ها یا ماه ها بعد از زلزله به دست این دوستم میرسه و پروژه تحقیقاتی هست اما خوب چون حجم تصاویر و تعدادشون بسیار زیاد هست و خوب رسیدن به پارامتر های مناسب برای خروجی مطمعن نیاز به ازمایش و خطا های زیادی داره اینه که یه سیستم قوی سرعت کار رو خیلی افزایش میده
در مورد AMD هم ممنونم که تجربیاتتون رو به اشتراک گذاشتید
منظورتون از دو رم با برند معتبر این هست که برای مثال هر دو ماژول از 4 ماژول رو از یک برند جداگانه تهیه کنیم؟ مثلا دو تا از Geil و دو تا corsair؟
در مورد رم منظورم استفاده از دو رم از یک برند هست به طور مثال 2 رم 2 گیگابایتی.
برای هرگونه راهنمایی و اطلاعات بیشتر این انجمن گزینه مناسبی هست:
Forum for Electronics
همچنین یک شخصی هست که تازه از آمریکا آمده و کلا در این زمینه ها فعالیت داشته، میتونم برای بعد از عید ازش وقت بگیرم که باهاش به طور مفصل صحبت کنید.
این هم لینکی در این مورد در سازمان فضایی ناسا:
InSAR Workshop Web Page
تو این لینک چند نفری هستند که شاید به درد بخوردند:
InSAR SIO 239
ارادتمند
پرداخت ویزا کارت، مستر کارت، PayPal و Webmoney( پی پل و وبمانی ) نرخ روزانه دلار
قیمت دلار PayPal ساعت 16:00 به بعد هر روز مشخص می شود.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)