سلامسلام رحمان جان
1- سرورها همانطور که گفته شده در انگلیس هستند و در دیتاسنتر IceColo هاست میشوند.
2- برای تست پینگ میتونید از دامین هم استفاده کنید ، آی پی : 87.236.209.6 , 87.236.209.129
3- بله، با توجه به اینکه آی پی ها برای خودمون هست، مشکلی از این لحاظ نیست.
البته لازم به ذکر هست که تخلفاتی مانند ارسال اسپم و attack و استفاده از اسکریپت های نال پیگیری میشوند.
در خدمتیم![]()
ممنون رضا جان به خاطر پاسخت
اما نکته ای که می مونه این هست که انگلیس کاملاً کپی رایت را رعایت میکنه
فایل هاستینگ هم که یه کم ناجوره , به نظر من از نال اسکریپت حساسیت بیشتری می طلبه
اما درسته که ای پی ها به نام خودتون هست ولی طبق صحبتهایی که با چند نفر از همکاران کردن باز هم مشکل ایجاد خواهد شد و نمیشه نادید گرفت
این موارد را برای این گفتم که اگر واقعاً با فایل هاستینگ ( وارز )) مشکلی نداشته باشید برای یکی از دوستان نزدیک از انگلیس نیاز دارم
سایت ایشون از دو بخش ایجاد شده
CMS اصلی و انجمن vBulletin است که سایت به زبان انگلیسی ایجاد شده (( vBulletin دارای لایسنس هست ))
سایت حدود 18 ماه هست که فعالیت میکنه و آمار بازدید مناسبی داره
یک سرور مجازی با حدود 3 گیگ رم و حدود 500 گیگ هارد نیاز داره به همراه دو هسته کامل پردازنده
اما مهمترین مورد همین اخطارهایی هست که جهت کپی رایت فیلم ها و ... برای ایشون ارسال میشه
قیمت و هزینه ماهیانه ملاک نیست و ایشون هم از این نظر مشکلی نداره
حدود 9 ماه هست که ایشون روی سرورهای سوئیس ما در حال میزبانی هست که به دلیل زیاد شدن اخطارها جهت کپی رایت , شخصاً در حال پیگیری برای یک میزبان خوب و مناسب مثل شما برای ایشون هستم و چون کیفیت و سطح کاری شما را خیلی قبول دارم گفتم که ابتدا به شما شرایط را کامل توضیح بدم و اگر مشکلی نداشت بعد با ایشون صحبت کنم
همچنین قیمت چنین سرویسی که این دوست ما نیاز داره را هم اگر حدوداً اعلام کنید ممنون میشم
موفق باشی