نقل قول نوشته اصلی توسط nima17701 نمایش پست ها
دوست عزیز ، البته این نظر شخصی من است . و به خاطر تجربه خودم گفتم .
بنده خودم یک سایت رو با همکاری چند نفر از دوستان راه انداختیم ، اوایل هر مطلبی رو که فکرشو بکنید قرار میدادیم . این کار باعث شده بود راه اصلی که برای سایت در نظر گرفته بودیم دور شویم
بازدید کنند داشتیم منتها بازدید کننده ای که مجددا به سایت مراجعه کنه کم بود . درسته مطالب سایت زیاد میشود ولی اون نظم رو تو کارمون نداشتیم .
دوستانی بودند سایتی راه اندازی کردند با چند موضوع خاص (مثلا:فتوشاپ ، برنامه نویسی ، قالب) مطالب شان از ما خیلی کمتر بود منتها با این چند موضوع خاص توی ذهن های کاربران نشسته بودند .
در این حالت هم بازدید کننده دائمی و خاص خودتان را پیدا میکنید و هم خودتان در آن رشته ای که فعالیت میکنید حرفه ای میشوید
موفق باشید

سلام و ممنون از پاسختون
خب نظر شما کاملا درسته و منم قبولش دارم، اما یه نکته ای هست در این بین؛ در صورتی که یک موضوع خاص ( بر فرض همون فتوشاپ - برنامه نویسی و قالب ) دنبال بشه کاربران شما هم خاص میشن! اون موقع هست که هر کسی به وب شما سر نمیزنه! من خیلی از این جور سایت ها میشناسم که خودم خواننده ثابتشون هستم. اگر از نظر آماری و رتبه ای به سایت نگاه کنیم اکثرا رتبه های زیر 200 هزار دارن. اما آیا هیچ بنر تبلیغاتی توی این سایت ها پیدا میشه؟ کسی حاضر هست تا به اینجور سایت ها تبلیغات برای نمایش بده!؟
این جور سایت ها به نظر من، چند نفر مثل خودشون رو توی فضای مجازی پیدا می کنند و این به سایت اون میره و کامنت میذاره " دمت گرم مهندس (!) عجب مطلبی گذاشتی " و اون میره به سایت این و ..... که واقعا هم در بخش کامت های این سایت ها اینجور چیز ها قابل مشاهده هست. در نهایت هم کسی ارزشی واسه زحمت کشیده شده مطالب سایت قائل نمیشه و شروع به کپی برداری از مطالب شما میشه!
من هدفم کسب در آمد و تبلیغات نیست! نمی خوام سایت داشته باشم تا فلان شرکت بیاد تبلیغات بذاره (شاید از نوشته های من این رو برداشت کنید) اما مخاطب خاص داشتن = کمتر دیده شدن، کمتر شناخته شدن!
ممنون