-
March 7th, 2012, 21:19
فیلم آموزشی درخواستی
فیلم های آموزشی درخواستی که نیاز دارید رو اینجا بفرمایید تا بنده به همراه تیم Se7eN Group برای شما بسازیم و اینجا قرار بدیم.سعی میشه در اسرع وقت آموزش برای شما تهیه بشه.
-
تعداد تشکر ها ازb_pcmaster به دلیل پست مفید
-
March 7th, 2012 21:19
# ADS
-
March 12th, 2012, 01:24
عضو جدید
پاسخ : فیلم آموزشی درخواستی
سلام دوست من خیلی ممنون از این پست زیباتون
میخواستم فیلم آموزشی قرار دادن فایل در vps و قرار دادن لینک دانلود مستقیم آن در سایت را تولید بفرمایی
حالا هر راهی که ساده تر است فکر کنم دو راه دارد یکی iis و دیگری wampserver هر کدام راخت تره من کاملا مبتدی هستم ممنون به اصطلاح زیر سیکل باشه خواهشا قدم به قدم توضی بدبد که یک فایلی رو تو vps داریم حالا مثلا با اف پی تی اپلود کردیم یا با دانلود منجر دانلود کردیم حالا میخوام این فایلو برای دانلود مستقیم تو سایت بذارم که وردپرس هست مدیریریتش
سپاسگزارم
-
-
March 12th, 2012, 02:05

نوشته اصلی توسط
alvan
سلام دوست من خیلی ممنون از این پست زیباتون
میخواستم فیلم آموزشی قرار دادن فایل در vps و قرار دادن لینک دانلود مستقیم آن در سایت را تولید بفرمایی
حالا هر راهی که ساده تر است فکر کنم دو راه دارد یکی iis و دیگری wampserver هر کدام راخت تره من کاملا مبتدی هستم ممنون به اصطلاح زیر سیکل باشه خواهشا قدم به قدم توضی بدبد که یک فایلی رو تو vps داریم حالا مثلا با اف پی تی اپلود کردیم یا با دانلود منجر دانلود کردیم حالا میخوام این فایلو برای دانلود مستقیم تو سایت بذارم که وردپرس هست مدیریریتش
سپاسگزارم
بسیار خوب تا فردا عصر آموزش کار با iis رو برای دوستمون میسازم امیدوارم مورد توجه قرار بگیره.
-
تعداد تشکر ها ازb_pcmaster به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2012, 02:27
عضو انجمن
درود بر شما ،
کار بسیار پسندید ای انجام میدید.
فیلم آموزشی Upgrade کرنل CentOS رو می خواستم اگه براتون مقدوره قرار بدید.
پ.ن : خارجی هم بود مشکل نداره.
-
-
March 12th, 2012, 02:56
چشم اون هم خدمتتون تقدیم میشه اگر پیدا نکردم خودم میسازم
-
تعداد تشکر ها از b_pcmaster به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2012, 03:54

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
درود بر شما ،
کار بسیار پسندید ای انجام میدید.
فیلم آموزشی Upgrade کرنل CentOS رو می خواستم اگه براتون مقدوره قرار بدید.
پ.ن : خارجی هم بود مشکل نداره.
با دستور
yum upgrade kernel
میتونی کرنل را آپگرید کنی.
رو centos 6 کرنل 2.6.32 نصبه و رو centos 5 کرنل 2.6.18
-
تعداد تشکر ها از Rz04 به دلیل پست مفید
-
March 12th, 2012, 10:48
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Rz04
با دستور
yum upgrade kernel
میتونی کرنل را آپگرید کنی.
رو centos 6 کرنل 2.6.32 نصبه و رو centos 5 کرنل 2.6.18
آموزشش که هست ، البته این دستوری که شما میگید همیشه کار نمی کنه و بعضی وقتا باید بصورت دستی کرنل رو کامپایل کرد و ...
در کل دیدم آموزشش تو سایت های فارسی پیدا نمیشه ، درخواست دادم تا دوستان تهیه کنند
پ.ن : تاپیک رو منحرف نکنیم :دی
-
-
March 12th, 2012, 15:54
عضو جدید
مردان بزرگ اراده میکنند و مردان کوچک آرزو
-
-
March 12th, 2012, 17:03
عضو دائم
با توجه به نداشتن دانش کار با کرنل و همچنین آشنا نبودن با ساختار و نحوه ی کار کرنل لینوکس بهتره به همین دستور بسنده کنیم
کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
March 13th, 2012, 11:47
دو ستان لطفا اسپم نكنيد اينجا تايپك سئوال جواب نيست تايپيك فيلم هستش لطفا فيلم فقط درخواست بدين
آقا لطفا اموزش كانفينگ sstp رو رو ميكروتيك بذارين و بعد اگه ميشه نحوه وصل ميكروتيك به برنامه nttc اگه امكان داره اموزش نصب لينوكس همراه ويندوز رو پي سيم بدين يعني طوري كه رو پي سي دوتا همراه هم سيستم عامل باشه وي ام وركستشين نگيد ها و يه سئوال تو پرانتز نميخوام بحث كنم فقط يه سئوال بود ميكروتيك ميشه به چند چيز وصل كرد مثلا هم به ان تب تك هم به اي بي اس ان جي و هم يوزر من با تشكر
-