تعصبی نباید تو کار باشه
من خودم 4 سال روی یکی از سایت هام دارم از مووبل تایپ استفاده میکنم و الان هم میگم سیستم خوبیه اما ایرادات بزرگی داره که همه قصد انتقال اون و به وردپرس دارند مثلا امروز طی صحبتی که با یکی از برنامه نویس های بزرگ داشتم که سایت های بزرگ و طراحی و پشتیبانی میکنند و از مشکل مووبل تایپ ام بهش گفتم گفت داریم روی تبدیل مووبل تایپ به وردپرس بدون شکسته شدن لینک ها کار میکنیم.چون سایت های دانلود 1 ایران قصد تبدیل به وردپرس و دارند.
سیستم وردپرس امتحان خودش و پس داده یعنی با سایت های بزرگی تو ایران داریم که با وردپرس کار کردن و دارند ادامه هم میدن و برنامه نویسی و پلاگین نویسی و طراحی قالبش خیلی راحته دقیقا عکس مووبل تایپ
اما من سایتی و نمی شناسم که از دروپال استفاده کرده باشه توی ایران البته و برای سایت دانلود از دروپال ندیدم استفاده شده باشه.
از نظر سئو هم بیشترین مانور سئو بصورت دستی انجام میشه سئو سیستم بر میگرده به نوع لینک دهی و تگ و کیورد
به هر حال شما اگر سایت دانلود با تعداد پست های بالای 10 هزار و بازدید بالای 200 هزار سراغ دارین لینک بدین و ما مشاهده کنیم.همچنین قالب ها و منابع آموزشی که برای دروپال هست.