میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
بله متاسفانه دوستانی که تنها داکیومنت های نصب را تنها بررسی میکنند دچار مشکل میشوند.
این پچ برای دوستانی که نال نصب کرده اند مناسب هست.
اما برای دوستانی که میخواهند کلا کد های php در تیکت و ... نیز غیر فعال شود مناسب هست.
پچ امنیتی خود whmcs مناسب هست اما این فایل کلا php خارج از دسترسی های ادمین را غیر فعال میکند. خوب خیال شما هم راحت تر هست
---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
بله اما این فایل رو هم اپلود کنید. دستورات php حتی در تیکت ها هم غیر فعال میشود و اجازه نمیدهد کد های مخرب اجرا شوند
---------- Post added at 11:52 AM ---------- Previous post was at 11:44 AM ----------
شما توضیحات امنیتی ارایه شده توسط whmcs را انجام دهید.از اخرین پچ استفاده کنید. میتوانید با اپلود این فایل کد های php را نیز غیر فعال کنید
---------- Post added at 11:53 AM ---------- Previous post was at 11:52 AM ----------
خیر زمان ارایه شده کامل نبود.به همین دلیل بسیار باعث ناراحتی و اعتراض کاربران شد.
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
رو نسخه 5.1.2 نال شده این کارو کنم مشکلی پیش نمیاد؟
الان فرق اون پست و این پست در چی هست؟
چرا گیج میکنین آدمو؟
پستی که من دادمو نادیده بگیرید
اگر اذیتتونم میکنه بگید حذف کنم پستمو
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)