سلام کسی میدونه رنج آی پی 66 یا 64 ماله کودوم دیتا سنتر هستش؟؟؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
یادمه یکی گفته بود hostonic اگه اشتباه نکنم
سلام کسی میدونه رنج آی پی 66 یا 64 ماله کودوم دیتا سنتر هستش؟؟؟
---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
یادمه یکی گفته بود hostonic اگه اشتباه نکنم
لطفا رنج را کامل بزارید مثل:
xxx.xxx.xxx.0
موفق باشید
کلاس A های ایپی های 66 , 64 به Arin اختصاص داده شده .
میتونه تعداد زیادی دیتا سنتر رو شامل باشه . قطعا فقط به برای یک دیتا سنتر نیست .
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
66.197.253
این ایپی ها مربوط به Burst.NET هست
برای پیش رفت در علم آسانسوری وجود ندارد پله ها را باید پیاده رفت /./ همیشه این یادتان باشد که دست بالای دست بسیار است.
يادمان باشد براي يك بار ايستادن صد ها بار افتاده ايم /./ بک آپ مهمترین رمز موفقیت هاستینگ /./ امنیت مطلق نیست.ارتباط مستقیم با من :
Admin -{(@)}- WebHostingTalk . ir
hostonic ? هست اسمش درسته ؟ شما با این دیتا سنتر کار کردین ؟
وحید جان گفتن در پست بالا. دیتا سنتر Burst Net امریکا هستش.
آدرس وبسایت: BurstNET - A World-Wide Leader in Web Hosting & Internet Solutions
دیتا سنتر بدی نیست... تا چند وقت پیش همین سایت هم روی این دیتا سنتر هاست شده بود.
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
وحید جان گفتن در پست بالا. دیتا سنتر Burst Net امریکا هستش.
آدرس وبسایت: BurstNET� - A World-Wide Leader in Web Hosting & Internet Solutions
دیتا سنتر بدی نیست... تا چند وقت پیش همین سایت هم روی این دیتا سنتر هاست شده بود.
من تو سایتش رفتم همه چی تو هم بود آفرهاش چطوریه ؟
سرور رو انتخواب میکنیم و بعد پورت و بعد آی پی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Nocinc.com
برای آنجا میباشد.
حكم من برای شما این است كه یكدیگر را دوست بدارید. یوحنا 17:15
بدی را با بدی و لعنت را با لعنت تلافی نكنید، بلكه به جای لعنت بركت بطلبید، زیرا خدا شما را دعوت كرده است تا بركت نصیبتان گردد. اوّل پطرس 3:9
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)