سلامسلام
اون 3 تومان چیه که روی سرورهای هلند کشیدید ؟
سرورهای اختصاصی هلند , دیتاسنتری که با آن کار میکنیم , افزایش قیمت قابل توجه ای داشته است
اما به دلیل کیفیت مناسب سرویس های این دیتاسنتر ما همچنان خواهان استفاده از سرورهای آن هستیم
برای اینکه بتوانیم با این دیتاسنتر مانند سابق همکاری کنیم باید این هزینه اضافه ایجاد شده نیز بر روی سرویس های هلند تقسیم شود که ما تنها برای سرورهای هلند در هر سرویس 3 هزار تومان افزایش داده ایم
باتوجه به کیفیت این سرویس ها و رضایتی که کاربران در تهیه سرورمجازی از این دیتاسنتر دارند , برای کاربران ما این هزینه عملاً ناچیز است و همانند گذشته سفارشات خود را ثبت و پرداخت می کنند
همچنین دقت کنید که این هزینه تنها روی سرورهای هلند جدید اعمال می شود نه دیگر لوکیشن ها
در انتها باید اعلام کنم که از سرورهای جدید هلند یک سرور به صورت کامل پر شده است (( در عرض 2 روز )) و تنها دو سرور دیگر منابع قابل ارائه دارد که این دو سرور نیز تا 8 روز آینده 100% پر خواهد شد
کاربرانی که در گذشته به ما اعلام و درخواست سرویس از هلند داشته اند مد نظر داشته باشند که در صورت نیاز سریعاً سفارشات خود را ثبت و پرداخت نمایند
با روند سفارشات در حال انجام و انجام شده شاید بعد از 8 روز دیگر مجدد این دو سرور نیز پر شود و امیدواریم کاربرانی مانند iranian-portal عزیز از ما گله مند نباشد که از این لوکیشن موجودی ندارید
اگر نیاز دارید در این بازه زمانی سفارش خود را تکمیل کنید
سوالی بود در خدمت هستم
موفق باشید
---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
سلامدیتا سنتر های هلند کمی قیمتشون از سطح جهانی بالا تره و همچنین کیفیتش فکر میکنم منطقی هم باشه
بله اگر اشتباه نکنم از سرویس های جدید هلند شما نیز تهیه کرده باشید
به نظر خودم شخصاً این قیمت برای کیفیت این سرویس ها مناسب و منطقی است
موفق باشید