1. درست بخون بعد نظر بده، 10 نه 2... ما نزدیک به 800 یوزر مستقیم و 7000 یوزر غیر مستقیم (خرید توسط نمایندگان) رو میزبانی می کردیم. سال دوم قیمت ها رو بردیم بالاتر که تعداد یوزر های مستقیم مون کمتر شد و از طرف دیگر نمایندگان بزرگ ما بصورت مستقل به فعالیت پرداختند و این باعث شد افت کاری داشته باشیم، در حال حاضر هم تمهیداتی انجام دادیم که دوباره به وضعیت قبلی بر گردیم و شرایط نمایندگان رو طوری ترتیب دادیم که کار با خودمون رو بهتر ببینند و برگردند. ........... این در حالی است که ایشون که ادعای بیزینس و تجارت سطح بالا رو داشتند، در پایان این مدت نزدیک 100 یا 150 اکانت از ما داشتند و تعداد آنلاین هاشون هم صفر بود!

2. صدا رو ضبط کنی نکنی اولا فرقی نمی کنه چون چیزی توش نیست!! ثانیا صدا 20 ساله تو هیچ دادگاهی سند و مدرک به حساب نمیاد!

3. من به خاطر رفتار ناشایست و دروغ هایی که به من گفتید و تهمت زدید و مخصوصا دولا پهنا حساب کردن و برخورد غیر منطقی شما و عدم تمایل به رفع صحیح مشکل، به هیچ وجه حاضر نیستم مشکل شما رو پیگیری کنم. قبلا هم ازتون خواستم، اگر احساس می کنید حقی دارید، تشریف ببرید دادگاه شکایت کنید.

4. خودت فیش ها و یوزر هایی که داشتی رو قبلا برای من ایمیل کردی، و البته من هم این اطلاعات رو ذخیره می کنم همیشه. همه اون فیش ها بد بستون هایی هست که کاملا تصفیه شده. من اینجا سیستم حسابداری شخصی دارم و توش هیچ بدهی به شما ذکر نشده و همه تصفیه شده. در مورد اکانت ها هم قبلا هم توضیح دادم هم تعدادشون رو گفتم و با توجه به اینکه هر کدام از اون ها رو زیر 1000 تومان خریده اید به هیچ وجه بالای 200 تومان نخواهد بود چه برسد به 750 تومان!! رسما هم گارانتی Money Back تون تمام شده و تمام ضرر هایی که گفتید کردید طبق نوشته بالا مقصرش خودتان هستید و حتی پیشنهاد بنده برای ارایه مجدد سرویس و رفع دلخوری را هم قبول نکردید.

---- ضمنا شما که کلا خسته میشید حرف های طرف مقابل رو بخونید و بشنوید، لطفا کلا حرف نزنید!!